skip to Main Content

Top 5 verhuisservices voor een succesvolle verhuizing?

Als u een expat bent die verhuist als onderdeel van uw carrière, wat zijn dan de verhuisdiensten die het grootste voordeel opleveren (afgezien van immigratie)? We vroegen het aan Nick Young, een schrijver die met zijn werk vaak naar het buitenland is verhuisd.

Het aannemen van een baan op een nieuwe locatie is een wonderbaarlijk opwindende ervaring, hoewel het met een aantal moeilijkheden gepaard kan gaan als je je aanpast aan deze totaal nieuwe woon- en werkomgeving. Gelukkig bestaat er een breed scala aan verhuisservices om deze overgang te vergemakkelijken en van verhuizen naar een nieuwe plek een plezierige tijd in uw leven te maken.

Als verhuisspecialist die honderden mensen heeft geholpen om naar verschillende landen te verhuizen, heb ik mijn klanten een volledig menu van verhuisservices geboden. Hoewel elke service een belangrijke rol speelt, ben ik van mening dat de services die ik hieronder heb vermeld, de meest essentiële zijn gebleken om mijn klanten in staat te stellen op de juiste manier aan de slag te gaan op hun nieuwe locatie, en ik hoop dat het u van advies kan voorzien als u weet niet precies welke diensten u moet selecteren als onderdeel van uw gepersonaliseerde verhuispakket.

 

1.  Ga aan de slag met een oriëntatietour

Zo vaak voelen mensen die net naar hun nieuwe locatie zijn verhuisd, duizelig wanneer ze proberen te achterhalen waar ze zijn en hoe ze zich moeten verplaatsen. Veel van deze mensen hadden hun nieuwe locatie eerder bezocht voor een zakenreis of misschien zelfs een vakantie, maar ze ontdekten al snel dat er een duidelijk verschil is tussen een paar dagen ergens verblijven als reiziger en daar als bewoner wonen. Daarom is een oriëntatietour met een lokale verhuisconsulent zeer nuttig.

Als onderdeel van een verhuizing met uw bedrijf kan u als eerste stap de mogelijkheid worden geboden om een ​​gebiedsoriëntatie te doen om u te helpen bij het identificeren en selecteren tussen verschillende potentiële buurten.

Als onderdeel van een standaard oriëntatiedag die u doorbrengt met een lokale verhuisspecialist, wordt u meestal opgehaald van de luchthaven en vervolgens meegenomen op een rondleiding langs uw geselecteerde locaties. Uw lokale verhuisspecialist zal u een insidergids geven met alles wat u moet weten. U leert de verschillende buurten van uw nieuwe locatie kennen, bezoekt plaatsen die verband houden met uw specifieke behoeften en hobby’s, schoolmogelijkheden voor uw kinderen en krijgt een beter algemeen begrip van de plaatselijke geografie. De expertise van uw lokale verhuisspecialist is zeer waardevol voor u bij het nemen van beslissingen.

Uiteindelijk geeft deze service u het extra vertrouwen dat u zich onmiddellijk georiënteerd voelt in uw nieuwe woning, wat zal bijdragen aan een succesvol begin van uw verhuizing.

 

2. Krijg professionele hulp bij het zoeken naar scholen

Als je schoolgaande kinderen hebt, zul je een aantal belangrijke beslissingen moeten nemen. De ondersteuning van een specialist voor het zoeken naar scholen zal u helpen om grip te krijgen op de onderwijsopties in uw land van bestemming en welke het beste zijn voor uw kinderen.

Meestal omvat deze dienst de ondersteuning van lokale onderwijsprofessionals die in staat zijn om scholen in te leiden. Je schoolkeuze zal ook een domino-effect hebben op waar je ook kiest om te wonen.

 

3.  De hulp van een huiszoekingsprofessional

De huiszoeking is voor veel mensen het spannendste en meest persoonlijke onderdeel van het verhuisproces, maar het is ook de taak die stress kan veroorzaken. Mensen vertellen me vaak dat ze zich pas echt gevestigd voelen op hun nieuwe locatie als ze de juiste plek hebben gevonden om te wonen, dus een efficiënte huiszoeking is essentieel om je verbonden te voelen op je nieuwe bestemming.

Een goede huiszoekservice houdt in dat een lokale en onafhankelijke verhuisprofessional uw huisvestingsbehoeften en -budgetten begrijpt en u vervolgens meeneemt om deze eigendommen in uw geselecteerde buurt te bezoeken. U wordt begeleid om een ​​verscheidenheid aan huisvestingskeuzes te bekijken en krijgt nuttige aanwijzingen over kosten, voordelen en details van de lokale onroerendgoed- of huurmarkt, samen met hoe de lokale systemen werken – die sterk kunnen verschillen tussen landen en zelfs regio’s. Ze kunnen ook helpen bij het regelen van het contract en namens u helpen bij de onderhandelingen.

Als een lokale verhuisconsulent uw huiszoeking organiseert, krijgt u de kennis die u nodig heeft om te beginnen, bespaart u tijd bij het maken van een planning voor afspraken en zorgt u ervoor dat u de woning die u wenst, veilig stelt. Deze expertise van een lokale verhuisconsulent maakt van hulp bij het zoeken naar een huis een onschatbare service om tijd te besparen en vertrouwen en gemoedsrust te bieden bij het vinden van uw perfecte plek om te wonen.

 

4. Gemakkelijker integreren met culturele en taaltrainingen

4. Integrate more easily with cultural and language trainingEen veelvoorkomende bron van angst voor mensen die in een vreemd land aankomen, is de angst die verband houdt met hun vermogen om te communiceren en om te gaan met lokale mensen. Niemand wil een faux pas maken of als een complete vis in het water overkomen als ze hun eerste indruk maken bij collega’s en buren.

Hoewel je kunt verwachten dat het tijd zal kosten om de fijne kneepjes van de taal onder de knie te krijgen en een goed begrip te hebben van de nieuwe cultuur waarin je je bevindt, is het een geweldig idee om een ​​voorsprong te nemen met culturele en taaltrainingen die worden gegeven door een verhuisbedrijf .

Andere expats hebben me verteld dat het betreden van hun nieuwe omgeving met een basiskennis van de lokale taal en enkele sleutelzinnen, de kwaliteit van hun interacties aanzienlijk verbetert en de basis vormt voor het ontwikkelen van deze vaardigheid. Door een taalleraar te hebben die de behoeften van een pas aangekomen expat begrijpt en u de tools geeft om aan de slag te gaan, vergroot u uw kans op een uitstekende start in uw nieuwe gemeenschap.

Naast taal is ook enige culturele achtergrondkennis belangrijk. Om de cultuur waarin u zult leven beter te begrijpen, is het essentieel om enig begrip te hebben van de lokale geschiedenis, te weten welke waarden worden omarmd en om te weten hoe u het beste een warme eerste indruk kunt maken.

5.  Ondersteuning voor het verplaatsen van huishoudelijke artikelen gebruiken

Dit is het onderdeel waar de meeste mensen zich op zullen concentreren als ze denken aan verhuizen. Een internationale verhuizing betekent dat u en uw gezin veel van wat vertrouwd aanvoelt achter u moeten laten. Daarom kan het hebben van uw persoonlijke spullen in uw nieuwe huis helpen om een ​​basis te leggen en een gevoel van stabiliteit te bieden wanneer al het andere is veranderd. Je favoriete dingen bij je kunnen hebben, je eigen bed, comfortabele bank, alle persoonlijke spullen die tot nu toe het verhaal van je leven zijn.

U kunt ervoor kiezen om deze zelf in te pakken, maar het is aan te raden om een ​​expert in te schakelen voor het verplaatsen van uw inboedel om ervoor te zorgen dat alles correct wordt verpakt en dat details zoals douaneprocedures correct worden beheerd.

Mogelijk heeft u uw verhuisbedrijf al voorgedefinieerd, maar als u er zelf een kiest, leest u misschien dit artikel over het kiezen van een verhuisbedrijf .

Professionele ondersteuning bij verhuizingen kan uw succes als expat die in het buitenland werkt en woont, versnellen. Door de juiste combinatie van verhuisdiensten te kiezen, kunt u uitblinken in uw nieuwe thuisland. Hoe beter voorbereid en goed voor u wordt gezorgd door de hulp van lokale verhuisexperts die belangrijke verhuisdiensten leveren, hoe groter de kans dat u een geweldige en succesvolle start hebt van dit nieuwe en opwindende hoofdstuk in uw leven.

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap