Internationaal verhuizen zonder stress

Onze uitgebreide dienstverlening biedt professionele ondersteuning voor uw internationale verhuizing, inclusief verhuisorganisatie, papierwerk en waardevol advies. Met ons toegewijde team van verhuisexperts zorgen we voor een zorgeloze overgang naar uw nieuwe leven in het buitenland. Zodat u zich alleen hoeft te concentreren op het maken van mooie herinneringen!

ONZE WERKWIJZE

Wat komt er allemaal kijken bij een internationale verhuizing?

1

Stap 1: Consultatie

Bespreek uw verhuisbehoeften en doelen met een ervaren verhuisadviseur om een ​​op maat gemaakt plan te ontwikkelen voor uw verhuizing.

2

Stap 2: Planning

 Ons team verzorgt alle logistiek, de benodigde documentatie en maakt de planning voor de verhuisdatum en het transport.

Stap 3: Uitvoering

3

Wij zorgen voor een zorgeloze verhuizing. Zo pakken we de verhuisdozen in, demonteren en verpakken we de meubels & labelen we jouw spullen voor transport naar de nieuwe bestemming met hulp van wereldwijde ondersteuning.

4

Stap 4: Aankomst

Eenmaal op bestemming zal onze ploeg de meubels uitpakken & monteren. Verhuisdozen worden geplaatst in de kamers waar u ze wilt hebben. Zodat u volledig ontzorgd uw eigendommen netjes & volledig naar wens in huis hebt en u alle tijd heeft om de nieuwe omgeving te verkennen.

5

Stap 5: Nazorg

We vinden het belangrijk dat u ook na de verhuizing op onze ondersteuning kunt rekenen. Zo kunnen wij opslag voor u regelen mochten niet alle spullen passen. Daarnaast werkt Gerson veel samen met internationale partners die u kunnen assisteren met randzaken. U kunt hierbij denken aan zaken zoals het aansluiten van internet, het openen van een bankrekening, het wisselen van vreemde valuta of montageklussen.

Sander helpt je graag verder!

De klant staat centraal

OVER ONS

Ons doel is om u de best mogelijke verhuisservice te bieden. Dit betekent dat u flexibiliteit, een proactieve ondersteuning en een duidelijke meerwaarde van ons kunt verwachten.

Waarom GersonRelocation?

Ervaar het gemak van een stressloze internationale verhuizing door onze wereldwijde verhuisservice. We bieden hierbij ongeëvenaarde ondersteuning. Want we weten als geen ander de complexiteit van internationale verhuizingen. Daarom hanteren wij altijd een schaalbare aanpak waarbij we gebruik maken van meer dan 1.200 zorgvuldig geselecteerde wereldwijde partners. Of u nu hulp nodig hebt bij de logistiek, het papierwerk van de verhuizing of bij het settelen in uw nieuwe huis in het buitenland, Gerson Relocation staat klaar om u te helpen.

Effectief verhuisproces

Door inmiddels 50 jaar ervaring in verhuisdiensten, zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op verhuisgebied en hanteren we daardoor altijd de beste & snelste werkwijze.

Verzekerd van kwaliteit

Onze verhuisdiensten zijn gecertificeerd door de BAR overzeese groep, Ernst & Young en de FIDI/FAIM standard. Maar daarbij ook volledig verzekerd.

WE DOEN MEER

Aanvullende services

Groupage

Gerson Relocation is een Groupage service specialist. Bij deze efficiënte verhuismethode deelt u één gezamenlijk een grotere container met andere klanten/gezinnen die ook met ons huisraad naar het buitenland verhuizen. Hierdoor kunnen we onze internationale verhuisdiensten aanbieden voor een scherpe prijs en verminderen we tegelijkertijd de milieu-impact van een internationale verhuizing.

Opslag

Ook bieden we beveiligde opslagfaciliteiten voor zowel de korte als lange termijn. Wanneer u bijvoorbeeld verhuist naar een nieuwe locatie met minder ruimte, kunnen we uw overige items opslaan. Of misschien bent u al verhuisd en wacht u nog op de sleutels van uw nieuwe woning? Dan is het handig om gebruik te kunnen maken van tijdelijke opslagmogelijkheden.

Partner Services

Daarbij kunt u gebruik maken van onze partner services, zoals het met zorg verhuizen van uw huisdieren. We verplaatsen katten, honden en bijna elk ander huisdier. Of bespaar bij het versturen van geld met onze FX-partners. Onze FX-partners zijn buitenlandse Valuta Specialisten die tegen gunstige tarieven geld voor u kunnen overmaken van en naar het buitenland. Deze besparingen kunnen in veel gevallen een groot deel van uw internationale verhuizing betalen.

Populaire bestemmingen

USA

AUSTRALIE

UAE

CANADA

Meer weten over jouw bestemming?

ZUID-AFRIKA

SINGAPORE

NIEUW ZEELAND

Waar moet je allemaal aan denken bij je internationale verhuizing? Download de checklist!

REVIEWS

Wat klanten van ons vinden

Duidelijke communicatie

Zorgvuldige werkwijze

Goede service

Ongelooflijke ervaring voor onze verhuizing van Zuid-Afrika naar Nederland. Susanne van Gerson Relocation BV heeft ons bij elke stap geholpen. We wisten precies wat we bij elke stap konden verwachten.

Drie aardige jongens hebben onze spullen netjes ingepakt in Zwitserland voor onze verhuizing. Er werd goed en zorgvuldig gewerkt. Ook alle kantoorspullen zijn goed gemaakt. Een absolute aanrader!

Ik heb Gerson Relocation gebruikt om mijn inboedel van Duitsland naar Australië te verhuizen. Ik vond de service professioneel en redelijk geprijsd. Ik zou dit bedrijf zeker opnieuw gebruiken.

Hilde Volschenk

Verhuizing van Zuid-Afrika naar Nederland

Brigitte Schellenberg

Verhuizing van Zwitserland

naar Nederland

Petra Schäfter

Verhuizing van Duitsland naar Australië

Vraag binnen 2 minuten en prijsindicatie aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat!

Vul het formulier in en wij geven u gratis en vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Gerson Relocation Copyright © 2024. All rights reserved.