skip to Main Content

HR op wereldwijde schaal

Map of North American with Flags pinned on

In de moderne tijd willen veel bedrijven internationaal verkopen dankzij de groei in online marketing via sociale kanalen en Google. Amazon biedt ook eenvoudige wereldwijde distributieoplossingen waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uw producten in andere landen te verkopen. Maar u vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u het opzetten van bedrijven in andere landen moet aanpakken en hoe u HR op wereldschaal moet benaderen. Als u advies zoekt over Global HR, legt deze gids uit hoe u HR wereldwijd kunt leveren met gespecialiseerde mobiliteitsdiensten.

Een van de belangrijkste uitdagingen bij internationale expansie is ervoor te zorgen dat u over goed personeel beschikt om toezicht te houden op de activiteiten. Bedrijven hebben zich nu meer dan ooit gerealiseerd dat human resources en intellectueel kapitaal net zo belangrijk zijn als financiële activa. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste HR-structuur hebt om dit wereldwijd uit te breiden. Het is ook belangrijk dat u belangrijk personeel herkent en concurrerende salarissen, loonsverhogingen en voordelenpakketten aanbiedt om aan hun behoeften te voldoen en uw vermogen te behouden. We hebben een handige lijst samengesteld van waar u aan de slag kunt met Global HR.

Stap 1: Benoem waar mogelijk locals

De eerste stap bij het opzetten van een wereldwijd HR-programma is ervoor zorgen dat u waar mogelijk lokale mensen aanstelt en aanneemt in managementfuncties. Als je internationaal uitbreidt, kan het verleidelijk zijn om managers te plaatsen die inheems zijn in het land waarin je bent gevestigd om het proces te vergemakkelijken. Dit is gebruikelijk in het bedrijfsleven, maar kan vaak een kloof veroorzaken en autochtonen zullen de lokale markt veel beter begrijpen. Het verplaatsen van specialisten naar het nieuwe land, zoals data-analisten, kan veel voordeliger zijn om de managers te helpen en zich op de nieuwe locatie te vestigen. Zoek eerst uit welke ervaring ze misschien missen en probeer uw personeel op die manier te mobiliseren voordat u managementfuncties in overweging neemt.

Stap 2: Bouw een wereldwijde bronnendatabase

Veel bedrijven zijn goed in het wereldwijd berekenen van hun financiële activa of fysieke middelen, maar heeft u een wereldwijde database voor uw werknemers overwogen? Het volgen van het succes van uw medewerkers kan van vitaal belang zijn voor Global HR en de internationale ontwikkeling van uw bedrijf. Maar dit moet niet alleen gericht zijn op het senior management, omdat middenmanagers vaak over het hoofd worden gezien in de pijplijn. Talent is moeilijk vast te houden en weten welke van uw middenmanagers klaar zouden kunnen zijn voor een promotie in een andere vestiging, in hetzelfde land of internationaal, kan echt helpen om uw bedrijf te laten groeien. Zorg voor een ontwikkelingsproces voor het bewaken van vaardigheden en zorg ervoor dat u het succes en de voortgang van uw medewerkers bijhoudt.

Business Traveller

Stap 3: Denk na over een wereldwijde mobiliteitspiramide

Als u uw bedrijf internationaal wilt uitbreiden, is een van de grootste uitdagingen het vinden van geschoolde werknemers om de sprong in het diepe te maken en een positie in het buitenland in te nemen. HR-afdelingen beschouwen werknemers vaak als al dan niet bereid om naar het buitenland te verhuizen, maar er is een culturele verandering nodig om uw bedrijf te laten groeien. Denk aan een piramide waarin uw medewerkers verschillende flexibiliteit en reisbereidheid hebben. Zijn ze bijvoorbeeld geworteld in hun thuisland? Zijn ze bereid om bij korte projecten de grens over te steken? Reizen ze graag regionaal? Zijn ze bereid om voor een vaste korte termijn in het buitenland te werken? Het kan zijn dat uw werknemers meer ja zeggen tegen sommige van deze scenario’s dan dat ze permanent naar het buitenland verhuizen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit voor het bedrijf en stelt u in staat uw vermogen volledig te benutten.

Stap 4: Stel vereisten voor vaste vaardigheden in

De volgende stap in het afstemmen van uw bedrijf op een wereldwijde HR-strategie is ervoor te zorgen dat u vaste vaardigheden vereist voor elke functie in uw bedrijf. Stel gedefinieerde niveaus van ervaring, kwalificaties en vaardigheden in die een werknemer nodig heeft om zijn carrière en positie binnen uw bedrijf vooruit te helpen. Dit stelt u niet alleen in staat om specifieke vaardigheden in uw bedrijf bij te houden, maar het zal uw werknemers ook ertoe aanzetten doelen en doelen te stellen voor promoties en vacatures. Dit kan u niet alleen helpen om werknemers te herverdelen waar ze het meest nodig zijn, maar het zou ook helpen bij het behoud. Het maken van opleidings- en ervaringskansen is ook essentieel in deze strategie, maar het zal uw bedrijf op lange termijn enorm ten goede komen.

Global HR and Employment

Stap 5: Adverteer eerst intern voor vacatures

Om training en vaste vaardigheden op te volgen, is het belangrijk dat u intern vacatures adverteert voordat u ze aan het publiek aanbiedt. Veel grote bedrijven volgen dit proces al door vacatures op bedrijfsintranetten te adverteren, maar u zou nog een stap verder kunnen gaan. Voer interne nieuwsbrieven uit en meld alle werknemers aan, zodat u reclame maakt voor rollen en uw personeel bewust maakt. Promotie van binnenuit kan enorm veel tijd besparen en ook beter zijn voor het bedrijf als de medewerker al bekend is met uw beleid en manier van werken. Soms is er intern misschien niemand geschikt of iemand die de overstap wil maken, maar je moet het altijd eerst intern aanbieden. Je moet ook altijd een programma hebben voor lokale aanwerving, ook voor instap- en middenmanagementfuncties – een gecombineerde strategie is altijd het beste.

Door deze belangrijke stappen te volgen, zou u goed op weg moeten zijn om een ​​succesvol wereldwijd HR-programma op te bouwen en de juiste werknemers voor uw bedrijf te vinden. Maar wereldwijde mobiliteit is altijd moeilijk en het kan moeilijk zijn om de sprong te maken voor kleine en middelgrote ondernemingen. Als u op zoek bent naar wereldwijde mobiliteitsdiensten , kan Gerson Relocation ervoor zorgen dat u alles heeft wat u nodig heeft.

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap