skip to Main Content

Tips voor het beheren van een klein of middelgroot wereldwijd toewijzingsprogramma

Hoe u een video van een klein of middelgroot programma voor wereldwijde opdrachten beheert

We hebben twee hoofden van wereldwijde mobiliteit geïnterviewd over hun ervaring met het beheren van kleine en middelgrote wereldwijde opdrachtprogramma’s. De discussie werd opgenomen als een webinar als onderdeel van een breder onderzoek van dit specialistische gebied van Global Mobility.

Een specialistische wereldwijde mobiliteitsvaardigheden

Zoals je in de video zult zien, vereist het beheren van dit type programma een gespecialiseerde reeks vaardigheden en een andere mentaliteit dan het werken binnen en het beheren van een groot wereldwijd mobiliteitsprogramma met gevestigde processen. Het vereist ook een ander netwerk van servicepartners op het gebied van belastingen, immigratie en verhuizingen om uw wereldwijde mobiliteitsprogramma succesvol te maken.

Ondersteuning bieden bij verhuizingen voor wereldwijde mobiliteitsteams die kleine en middelgrote bedrijven beheren

Gerson Relocation is een specialist in het beheren van verhuizingen en verhuisprogramma’s voor bedrijven met kleine en middelgrote cessionarissen. We werken samen met interne wereldwijde mobiliteitsteams om hen te ondersteunen bij hun verhuisvereisten. We bieden flexibiliteit, expertise en toegang tot een wereldwijd netwerk van specialisten zoals immigratie, belastingen, technologie en advies die ook perfect zijn ingesteld om kleinere programma’s te ondersteunen.

 

Wilt u praten over het opzetten of aanpassen van uw mobiliteitsprogramma?

Bel Gerson Relocation +31 (0) 10 4452564. Neem voor personeelsverhuizingen en verhuisservices contact op met contact@gersonrelocation.com

 

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap