skip to Main Content

Verhuisservices ter ondersteuning van wereldwijde mobiliteit en uw internationale werknemersverhuizingen

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Ondersteunen van uw Global Mobility beleid

  We begrijpen de uitdagingen en verwachtingen die worden gesteld aan Global Mobility-teams vandaag de dag.

  Van Global Mobility wordt verwacht dat het een soepele werking van de internationale activiteiten van uw organisatie mogelijk maakt. Ervoor zorgen dat u de juiste mensen heeft, op de juiste plaats en precies wanneer ze nodig zijn. Tegelijkertijd bent u waarschijnlijk bezig met veel prioriteiten, persoonlijkheden, complexe nalevingsvereisten en staat u onder druk om meer waarde voor het bedrijf te tonen.

  Onze bekroonde internationale verhuisservices ondersteunen u door aan deze eisen te voldoen en een deel van de druk van uw Global Mobility-team te verlichten.

  Global Mobility en internationale zaken zijn steeds meer verbeterd, waardoor ons bedrijf gegroeid is en op de hoogt is van de nieuwste trends en technologie. We behouden onze focus op mensen, uitmuntende service en zorgen voor de best mogelijke klantervaring.

  Verhuisoplossingen bieden om werkgevers en hun verhuizende werknemers te ondersteunen

  Everything we do starts with understanding what is most important to you. Whether you need help reducing service issues, opening in a new location or starting your programme from scratch, then we can help. Our relocation service is flexible, scalable and delivers exceptional levels of service quality. We create a service based around you.

  Programma Management

  Als onderdeel van elke opdracht bieden wij u ons Programme Management pakket aan. Dit biedt uw team een ​​Client Services Manager en een ervaren klantenservice coördinatieteam om uw verhuizende medewerkers te ondersteunen. Tevsn heeft u en uw medewerkerstoegang tot onze verhuistechnologie met rapportage. Dit levert een toegankelijke en responsieve service op voor u en uw medewerkers.

  Volledige verhuisservice en flexibiliteit

  Onze basisdiensten omvatten het verplaatsen van verhuisgoederen, onkostenbeheer, verhuisdiensten en onafhankelijke adviesdiensten. U kunt Gerson Relocation selecteren om alle, of een combinatie van, elk van deze diensten te beheren of we kunnen werken als onderdeel van een netwerk van uw voorkeurspartners. Ook bieden we een volledige “begin tot eind service” van elk van uw (internationale) verhuizingen.

  Wereldwijde dekking en naleving

  Ons wereldwijde netwerk bestaat uit meer dan 1.200 goedgekeurde partners over de hele wereld die voor elk van onze diensten op elke locatie de beste leveranciers hebben geselecteerd en grondig beoordeeld hebben. Ze worden beheerd via ons Supply Chain Management-team om ervoor te zorgen dat we voldoen aan onze wereldwijde nalevingsverplichtingen en onze eisen op het gebied van kwaliteit. Dit biedt meer flexibiliteit en schaalbaarheid ten opzichte van een op een eigen kantoor gebaseerd servicemodel. Neem contact met ons op als u uw leveranciers wereldwijd wilt beoordelen.

  In-house diensten in de VK en Nederland

  Als bedrijf dat wereldwijd serviceaanbieders aanbiedt, zijn we enigszins uniek omdat we onze services ook in-house leveren. In Nederland en het VK hebben we onze eigen (douane) loodsen verhuismedewerkers, (internationale) chauffeurs , vrachtwagens, buitenliften en (opslag) containers . Het in-house hebben en beheren stelt ons beter in staat, in vergelijking met andere aanbieders die alle diensten uitbesteden, om topkwaliteit servcies te bieden.

  Volledige casemanagement en eindverantwoording

  Wij nemen de eindverantwoording voor alle diensten die wij voor u beheren. Wij bieden gegarandeerd elke keer een relocationmanager als het primaire aanspreekpunt en iemand om   uw verhuizing te begeleiden. We nemen de verantwoordelijkheid voor het succes en juiste uitvoering  van de diensten die  u en uw medewerkers ontvangen.

  Uitvoering van het programma

  Van het begeleiden van de transitie van uw complete verhuisprogramma tot het implementeren van nieuwe diensten en locaties, wij bieden een ervaren implementatie- en transitieteam om uw programma te ondersteunen. Wij zorgen ten alle tijden voor absolute continuïteit van de dienstverlening en maken de overstap naar Gerson Relocation naadloos.

  Groeps Verhuizingen

  Grote groepen medewerkers verhuizen? Geen probleem. Ons team biedt gespecialiseerde groepsverhuizingen aan. Wij helpen u bij het plannen van budgetten en het beheren van de verhuizing van elke individuele werknemer waar ook ter wereld.

  Het creëren van waarde voor onze klanten

  We creëren op veel manieren waarde:

  • Waarom maakt u geen gebruik van ons onafhankelijk adviespanel om uw beleid te herzien en uw wereldwijde mobiliteitsprogramma te optimaliseren
  • Maak gebruik van onze ideeën en evenementen op het gebied van Thought Leadership om voorop te blijven
  • Gebruik onze verhuis- en relocationservices om kosten te verlagen
  • Profiteer van de kostenbesparingen van ons wereldwijde netwerk

  Er zijn veel verschillende manieren waarop we elke dag waarde leveren aan onze klanten

  Hulp nodig bij het optimaliseren van het beheer van uw Global Mobility-administratie? Bel ons.

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap