skip to Main Content

Uw Global Mobility-programma optimaliseren

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  U volledige controle geven over uw Global Mobility Program

  Als onderdeel van elke opdracht bieden we onze optie Programmabeheer aan.

  Dit geeft uw team een ​​accountmanager en een ervaren servicecoördinatieteam om uw verhuizende medewerkers te ondersteunen en tevens toegang tot onze verhuistechnologie met rapportage. Dit levert een toegankelijke en responsieve service op voor u en uw medewerkers.

  Optimaliseer uw programma, verbeter de ervaring van uw medewerkers , minimaliseer de kosten en richt uw activiteiten op uw doelen

  We werken met u samen om uw wereldwijde mobiliteitsdoelen en uw bedrijf volledig te begrijpen. Vervolgens ontwerpen we een exclusief verhuisprogramma en een servicemix om uw wensen en implementatie te ondersteunen. Vervolgens regelen we alles en passen en verfijnen de service aan naarmate uw behoeften en uw bedrijf veranderen.

  Verhuizen en wereldwijd verhuisbeheer

  We kunnen wereldwijde en regionale contracten beheren, concurrerende offertes verstrekken van meerdere goedgekeurde partners op elke locatie,  om ervoor te zorgen dat u de beste service krijgt tegen de best beschikbare prijs op de markt.. We kunnen ook ons uiterst ervaren verhuismanagementteam het totale verhuisproces voor u laten coördineren. De keuze is aan U!

  Servies in land van bestemming (DSP)

  We beheren een wereldwijd agenten netwerk en bieden relocationservices op elke locatie wereldwijd. Of u nu lokale hulp nodig heeft bij het vinden van een huis, het zoeken naar een school, accommodatie met service, inburgering of ondersteuning bij uw opdracht, wij bieden de beste ondersteuning bij verhuizingen op de plaats van bestemming.

  Accountbeheer & Accountmanager

  Wij bieden een ervaren accountmanager om uw Global Mobility-team te ondersteunen. Onze accountmanager biedt strategische begeleiding en zorgt ervoor dat uw programma waarde oplevert.

  Account-management

  Wereldwijde service begeleiding

  Het beheren van een wereldwijd mobiliteitsprogramma omvat het coördineren van meerdere providers op meerdere locaties. Bij Gerson Relocation zit ons coördinatieteam naast uw Global Mobility-team. Ze beheren alle aspecten van de verhuiservaring, inclusief immigratie, verhuizing, relocatie en onkostenverwerking voor wereldwijde, lokale en regionale programma’s en individuele projecten.

  Global Service Coordination

  Wereldwijde service begeleiding

  We hebben vele jaren besteed aan het beoordelen en ontwikkelen van ons wereldwijde netwerk van goedgekeurde partners om de beste providers op elke locatie voor elke service te identificeren. We hebben op elke locatie minimaal twee providers voor deze services geïdentificeerd en we controleren voortdurend hun kosten en servicekwaliteit. Dit betekent dat we kunnen helpen bij het selecteren van het beste wereldwijde netwerk voor uw vereisten. Als u bijvoorbeeld een VIP-programma heeft, kunnen we ons eesrte klas VIP netwerk van goedgekeurde partners aanbevelen.

  Supply-chain

  Rapportage en transparantie

  Als klant heeft u toegang tot onze verhuistechnologie en rapportages. Hierdoor kunt u onze selfservice-opties gebruiken voor het initiëren van zaken, beheren, volgen van de voortgang en het rapporteren over de prestaties van uw verhuisprogramma. We bieden ook regelmatig beoordelingen met uw accountmanager om de voortgang, kosten en planning voor de komende periode te bekijken.

  Reporting and transparency

  Ondersteuning door toegewezen personen

  In elk geval bieden we een ervaren relocation manager om u te ondersteunen en te begeleiden bij uw verhuizing. Zij zullen uw eerste aanspreekpunt zijn. Uw medewerker wordt ook op herkomst en bestemming ondersteund door onze lokale servicespecialisten die rapporteren aan onze relocation manager.

  Man and woman on the phones in an office

  Adviserende ondersteuning

  Door onze verhuiskennis en ervaring te combineren met onze deskundige mobiliteitsdiensten, kunnen we u adviseren over innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd bij het verhuizen van werknemers naar het buitenland. Door de beleidsstructuur af te stemmen op verhuisdiensten en verhuisvergoedingen zorgen we ervoor dat het verhuisprogramma u, uw bedrijf en uw werknemers ondersteunt, terwijl we duidelijke vooraf afgesproken doelen en verwachtingen aan alle belanghebbenden communiceren, controleren en rapporteren.

  two women talking with clipboard

  Immigratie coördinatie

  Het oplossen van visum- en immigratieproblemen kan een complexe taak zijn. Door nauwe samenwerking met de immigratiediensten zorgen we ervoor dat uw medewerkers over alle juiste documenten beschikken om probleemloos naar hun nieuwe locatie te komen. We breiden deze diensten ook uit naar de familie van uw medewerkers, waardoor het hele proces eenvoudig is voor alle betrokkenen.

  UK Border Control at Airport

  Case management

  Onze programma’s en tools voor verhuisbeheer zorgen voor een onafhankelijke selectie van leveranciers uit ons wereldwijde supply chain-netwerk. Het managen van deur tot deur van alle facetten van een internationale verhuizing vereist de coördinatie van meerdere elementen. Onze ervaren Relocation Managers zullen alle aspecten van het proces behandelen en uitvoeren, waar ter wereld u zich ook bevindt.

  Case-management

  Need help optimising the management of your Global Mobility administration? Contact Gerson Relocation

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap