skip to Main Content

Over Gerson Relocation

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Gerson Relocation : Wereldwijde Verhuisspecialist

  Gerson Relocation is opgericht in 1961 en is altijd toegewijd geweest aan het leveren van verhuisdiensten die zijn gericht op de behoeften van onze klanten en het ondersteunen van een breed scala aan verhuisservices.

  In 2016 is Gerson Relocation onderdeel geworden van AGM Group. Als moederbedrijf blijft AGM Group de verhuisservices- en verhuisoplossingen binnen Gerson Relocation ondersteunen, investeren en verder ontwikkelen.
  In oktober 2020 was Gerson Relocation verheugd om een nieuw servicecentrum in Nederland te openen. Dit kantoor is gevestigd in Rotterdam (Vlaardingen) en biedt een volledig scala aan verhuisdiensten in de hele Europese Unie.

  Terwijl Gerson Relocation de levering van verhuisservices wereldwijd beheert, vond ons senior managementteam het, als een bedrijf met een Brits hoofdkantoor in London , belangrijk om niet alleen deel uit te maken van Europa an Brexit , maar ook om lokaal te opereren en binnen de Europese Unie te blijven. Het openen van Gerson Relocation BV in Rotterdam was een logische stap.

  Vanaf het beginhebben we ernaar gestreefd om dingen anders te doen, door een persoonlijke en professionele service te bieden die het hele proces van verhuizing omvat, van planning tot ondersteuning na de verhuizing, kunnen we het slagingspercentage van uw opdrachten drastisch verbeteren. Dat betekent dat uw medewerkers blij en ondersteund worden op hun nieuwe locatie, een goede start maken en uw bedrijf daardoor meer succes boekt.

  5 zaken die Gerson Relocation services uniek maken :

  1. Onze mensen hebben de juiste instelling en expertise om onze service op uw persoonlijke situatie en wensen af te stemmen

  2. We bieden onze medewerkers ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken

  3. We streven voor uw verhuiservaring naar de hoogst mogelijke tevredenheidsniveaus binnen de industrie

  4. Onze diensten zijn verzekerd en ondergebracht bij een erkend verzekeringsmaatschappij en onze FAIM (Fidi Accredited It. Mover) certificering, verkregen en gecontroleerd door FIDI Brussel waarbij certificering door EY als onafhankelijke partij wordt uitgevoerd, garandeert kwaliteitsborging.

  5. • We focussen op onze kerndienstverlening en zorgen ervoor dat we betere resultaten leveren dan onze concurrenten. Ons streven is om om de beste te zijn!

  Verhuizingsdiensten

  Het verplaatsen van werknemers is nog nooit zo makkelijk geweest door ons toegewijde team van verhuisspecialisten.  Wij zullen de verplaatsing plannen, ons houden aan het door u gekozen budget en u verzekeren dat uw werknemer alle ondersteuning krijgt die nodig is om uw opdrachten te voltooien.

  Gerson Relocation - Relocation packages

  Verhuis service

  Van inpakken en afleveren tot douane inklaring en zelfs de transport van huisdieren, onze verhuisdiensten zorgen ervoor dat uw medewerkers alles krijgen wat ze nodig hebben om hun taken uit te voeren zonder zich zorgen te hoeven maken over het plannen van de verhuizing zelf. Ontzorgen en kwaliteit leveren is ons devies.

  Gerson Relocation - International Moving Services

  Digitale oplossingen

  Met onze unieke en effectieve digitale verhuistool kunt u de verhuizing met slechts een paar muisklikken beheren. U kunt uw opslag van inboedels, financiën en budgetten beheren, en u kunt zelfs de specifieke taken aan uw expats geven met onze verhuistool.

  Digital moving home survey

  Of dit uw eerste internationale verhuizing is of als HR functionaris bent u verantwoordelijk voor honderden werknemers wereldwijd, Gerson Relocation helpt u!

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap