skip to Main Content

Wij zorgen voor een uitzonderlijke internationale verhuiservaring

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Wij begeleiden u door het verhuisproces, zodat u zich kan focussen op uw taak

  Wanneer u een opdracht elders krijgt kunnen onze verhuisondersteuningspakketten ervoor zorgen dat u zich kan focussen op uw opdracht, terwijl alles op de achtergrond door ons wordt verzorgd.

  Wat zijn verhuisdiensten?

  De term “verhuizing” heeft betrekking op het brede proces van het vinden van een huis, het regelen van onderwijs, de verhuizing van de inboedel en het vestigen en aanpassen aan de nieuwe omgeving.

  Laat u begeleiden door onze ervaren Client Services Manager

  Wij bieden u een ervaren Client Services Manager die uw primaire aanspreekpunt zal zijn tijdens uw verhuizing. Ze begeleiden u vakkundig door elke fase en bieden u ondersteuning wanneer u het nodig heeft.

  Overleg en advies voordat u aan de opdracht begint

  Uw Gerson Client Services Manager voert eerst een consultgesprek om inzicht te krijgen in uw specifieke vereisten en behoeftes, zoals wat voor u het belangrijkst is. Daarna ontwikkelt de Client Services Manager een verhuisplan om aan deze behoeften te voldoen en dat past binnen het beleid van uw bedrijf.

  Focus op uw verhuiservaring

  Wij richten ons erop om uw verhuiservaring zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen. Na al onze jaren internationale verhuizingen te hebben geregeld, hebben we ontdekt dat door ons te focussen op het begrijpen van de behoeften van onze klanten alles beter werkt.

  Door deze aanpak zijn de mensen die we verhuizen gelukkiger en beter voorbereid op hun komst naar hun nieuwe locatie. De verhuiskosten worden afgesteld op uw behoeftes en op de goedkoopste prijs mogelijk. Wij ons richten op het zo effectief mogelijk managen van een verhuizing om zo betere resultaten te creëren en garanderen.

  Intergratie van verhuizing en relocatie

  Wanneer wij geselecteerd zijn als internationale verhuizer van inboedel kunnen wij de verhuizing combineren als een onderdeel van een compleet internationaal relocatiepakket. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste diensten die wij aanbieden:

  Gebiedsoriëntatie

  Als onderdeel van het verhuisproces werkt ons team van Client Services Managers en lokale experts samen om ervoor te zorgen dat u op de nieuwe locatie wordt ondersteund en vertrouwd bent met uw nieuwe locatie.

  Luchthaven ontvangst

  Wij zorgen ervoor dat al onze transfers door een betrouwbare, goedgekeurde en vriendelijke chauffeur worden opgehaald. Onze luchthaven ontvangstdiensten zorgen ervoor dat u veilig bent wanneer u naar een nieuwe locatie reist. Dit kan een enorm verschil maken bij aankomst in een voor u onbekend land.

  Service en tijdelijke huisvesting

  Een accommodatie met service is handig voor zakenreizigers en voor korte-termijn opdrachten. Het kost ongeveer hetzelfde als een hotel per nacht als u langer dan 28 nachten verblijft, waardoor ze populair en soms moeilijk te vinden zijn. Ons team van ervaren Client Services Managers en onze lokale experts hebben regelingen getroffen op belangrijke bestemmingen en kunnen serviceflats vinden in overeenstemming met de behoeften van uw verhuizing en budgetten. Wanneer een accommodatie met service niet de beste optie is zijn we in staat om alternatieve opties aan te bieden.

  Woning zoeken en huren

  Het vinden van de juiste huurwoning is een uitdaging op elke locatie. Ons team van Client Services Managers en lokale consultants helpen u bij het vinden van de perfecte huurwoning die aan uw behoeftes voldoet, waarbij ook rekening wordt gehouden met uw verhuisbeleid, budget en lokale wettelijke vereisten.

  Zoeken van een school

  Een van de belangrijkste dingen waar u op let tijdens de verhuizing is de school van uw kinderen. Ons team van Client Services Managers en lokale onderwijsexperts vinden (internationale) scholen of andere onderwijsopties die uw kinderen veilig en gelukkig onderwijs bieden.

  Verhuisdiensten

  Wij beheren door-to-door verhuisservice voor uw inboedel. Onze service omvat de pre-move enquête, professionele verpakking, verzending, opslag, inklaring en levering aan uw nieuwe huis.

  Vestigen

  Van leren over uw nieuwe land tot ervoor zorgen dat uw huis is ingericht en u alles heeft wat u nodig heeft om een leven in een nieuw land te beginnen. Ons team van Client Services Managers en lokale experts zullen u helpen vestigen in uw nieuwe huis en een succes te maken van uw verhuizing.

  People shaking hands of visitor

  Culturele opleiding

  Verhuizen naar een nieuw land kan zeer verwarrend zijn vanwege culturele verschillen. Onze culturele trainingen zullen u en uw gezin helpen met het begrijpen van de nieuwe cultuur die u tegen komt op uw nieuwe locatie.

  Taaltraining

  Het is moeilijk voor u en uw gezin om zich te vestigen als u de lokale taal niet begrijpt. Onze taaltrainingen kunnen u en uw gezin helpen de taal van uw nieuwe land te leren.

  Partnerondersteuning

  Het groeiende aantal ‘’carrièrefamilies’’ betekent dat bedrijven die hun werknemers verplaatsen vaak de carrièreambities van hun partner ook moeten ondersteunen als onderdeel van een verhuisproces. Ons partnerondersteuningsproces helpt uw begeleidende partner bij het bevorderen van hun carrière na een verhuizing.

  Huurbeheer

  Mocht u in een huurwoning zitten, terwijl u een opdracht uitvoert dan zorgt onze verhuurbeheerservice ervoor dat de reparaties worden voltooid en dat huurders de voorwaarden van hun huurovereenkomst nakomen. Onze leasemanagementexperts beheren alles van leaseovereenkomsten tot voorraden en de terugbetaling van de borg.

  Huurovereenkomsten en huurverlenging

  Onze lease review service helpt te voorkomen dat ongebruikelijke clausules en kosten worden opgenomen in de rekening. Onze Client Services Managers en lease management experts kunnen ook opnieuw onderhandelen over de huurovereenkomst om voor u een nog voordeligere prijs te krijgen.

  Signing a lease agreement

  Vertrekdiensten

  Het beëindigen van een opdracht is vaak net zo complex als het begin van een opdracht. Onze vertrekdiensten zorgen ervoor dat u alle ondersteuning hebt die u nodig heeft om alle lokale verplichtingen af te ronden, zoals huurbeëindiging, afsluiten van gas,water,electriciteit en lidmaatschappen voordat u terugkeert naar uw thuisland of naar de volgende locatie.

  Lokale ondersteuning overal ter wereld

  Onze verhuisdiensten zijn wereldwijd beschikbaar en we gebruiken alleen de beste en gecertificeerde partners op elke bestemming. Hieronder valt alles van pre-move services tot settle-in services en al het andere dat nodig is om de mensen die we verhuizen te ondersteunen.

  Deskundige begeleiding nodig om ervoor te zorgen dat uw verhuizing volgens plan verloopt? Neem vandaag nog contact met ons op.

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap