skip to Main Content

Internationale verhuis en relocatiediensten voor u en uw gezin

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Meer dan alleen verhuizen

  Als verhuisprofessionals met jarenlange ervaring begrijpen wij hoe wij perfecte internationale verhuis- en relocatiediensten kunnen leveren. Als mensen die zelf ook ervaring hebben met het verhuizen naar het buitenland begrijpen we hoe het voelt om je leven, je gezin en carrière naar een ander land te verplaatsen. We letten op alle aspecten om u de beste service te bieden die beschikbaar is.

  Of u nu verhuist vanwege uw carrière of voor een leven dat beter bij u past, wij bij Gerson Relocation begrijpen dat uw verhuizing een middel is om uw doelen te bereiken. Daarom is ons doel niet alleen om u te helpen verhuizen, maar om ervoor te zorgen dat het verhuisproces niet de reden is waarom u niet verhuist!

  Uzelf Internationaal verplaatsen

  Mogelijk heeft u een vergoeding gekregen als een uitkering om uw verhuizing te financieren, uw verhuiskosten terug te vorderen als een uitgave of alles zelf te betalen.

  Bij Gerson Relocation krijgt u een internationale verhuisservice die u niet in de steek laat en diensten levert tegen een eerlijke prijs. Al jaren worden wij gezien als een betrouwbaar bedrijf om mensen internationaal te verplaatsen en ontvangen wij uitstekende beoordelingen. We zijn ook FIDI- en OMNI-gecertififceerd en we zijn in het bezit van de FIDI FAIM-kwaliteitscertificaat.

  Vul eenvoudig ons verhuisaanvraagformulier in voor een scherpe offerte. Als u via uw werkgever verhuist, vermeld dan uw bedrijfsnaam om te profiteren van alle bedrijfstarieven die wij te bieden hebben.

  Op een opdracht gaan

  We werken samen met werkgevers om hen te helpen hun werknemers over de hele wereld te verplaatsen, zodat ze projecten uit kunnen voeren en/of nieuwe ondernemingen kunnen starten.

  Als uw werkgever u op een opdracht stuurt kan de Global Mobility- of HR-afdeling van uw bedrijf u een ondersteuningspakket voor de verhuizing bieden. Pakketten zullen per werkgever verschillen en afhankelijk zijn van beleid en behoeftes. Als u verhuist met Gerson Relocation kunnen we alles samen integreren in één verhuisplan. Lees hier meer over onze verhuisdiensten.

  Onze verhuis- en verhuisexperts staan voor u klaar om u te begeleiden bij uw internationale verhuizing

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap