skip to Main Content

FX en internationale overschrijvingen

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  De valutaservices van Gerson FX helpen bedrijven tijd en geld te besparen met uitstekende wisselkoersen, deskundige inzichten en op maat gemaakte oplossingen voor valutaoverdracht.

  De valutamarkt biedt belangrijke kansen en uitdagingen voor elke internationale organisatie. Wisselkoersen kunnen in relatief korte tijd drastisch veranderen, waardoor uw bedrijf blootgesteld wordt. Onze Business FX-diensten bieden een oplossing om de risico’s te helpen beheersen.

  Beheer de risico’s van zakelijke wisselkoersen

  Het runnen van een bedrijf kan complex zijn. Het maximale uit uw internationale betalingen halen zou dat niet moeten zijn.

  We hebben een reeks mechanismen om u te helpen de risico’s met betrekking tot de volatiliteit van wisselkoersen te beheersen. Of u nu uw geld online of telefonisch wilt beheren, u profiteert altijd van de ondersteuning van een toegewijde FX-accountmanager. Ze nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en helpen u bij het opstellen van de betalingsstrategie die bij u past.

  Vraag nu een gratis FX-offerte aan!

   Door op de verzendknop te klikken, gaat u akkoord met ons privacybeleid om uw persoonlijke gegevens te verwerken om uw gegevens te verstrekken aan Currencies Direct om u met een citaat.

   Ontdek hoe u uw winst kunt beschermen met de juiste Business FX-tools:

   Overboekingen ter plaatse

   Perfect om eenmalig te betalen tegen de huidige wisselkoers. Zodra u een wisselkoers heeft verkregen, wordt uw contante overboeking tegen die koers uitgevoerd, ongeacht de marktbewegingen.

   Termijncontract

   Met zakelijke termijncontracten kunt u de wisselkoers tot twee jaar vooruit vastleggen. Uw overdracht vindt plaats tegen het beveiligde tarief, ongeacht waar de markt zich in de tussentijd beweegt.

   Portefeuilles met meerdere valuta

   Beheer meerdere valuta’s vanaf één online account zonder het gedoe van het openen van buitenlandse bankrekeningen. Verzend en ontvang valuta vanuit uw digitale portemonnee en koop vooraf valuta.

   Overzeese incasso rekeningen

   Ontvang betalingen van internationale marktplaatsverkopen en zet inkomsten efficiënter om in uw eigen valuta.

   Batchbetalingen

   Deze service is perfect voor bedrijven die meerdere betalingen tegelijk doen. Met revolutionaire pre-validatietechnologie en intelligente routering verbetert het batchbetalingssysteem de nauwkeurigheid, vermindert het fouten en verhoogt het de efficiëntie.

   Beoordeel waarschuwingen

   Laat uw FX-accountmanager weten welke wisselkoers u wilt bereiken, en zij laten u dit per sms of e-mail weten zodra de markt naar dat niveau beweegt.

   Limietorder

   Stel het tarief in dat u wilt bereiken en uw overboeking wordt automatisch geactiveerd als de markt naar dat niveau beweegt. Wanneer u een limietorder instelt, verbindt u zich ertoe de valuta te kopen tegen de vooraf overeengekomen koers.

   Op maat gemaakte hedging-oplossingen

   Uw toegewijde FX-accountmanager zal u helpen uw huidige blootstelling te identificeren en de juiste tools te selecteren om risico’s te beperken. Waar passend en passend kunnen zij derivatenproducten aanbieden via Currencies Direct Financial Markets (CDFM).*

   Vraag een zakelijke FX-offerte aan

   Gebruik ons ​​offerteformulier op deze pagina om uw interesse te registreren en er wordt contact met u opgenomen door een FX-expert. Vraag een offerte aan en begin vandaag nog met het stroomlijnen en vereenvoudigen van de internationale betalingen van uw bedrijf.

   © 2021 Gerson FX. Valutawisseldiensten worden aangeboden door Currencies Direct Ltd, One Canada Square, Canary Wharf, Londen, E14 5AA, Verenigd Koninkrijk. Geregistreerd in Engeland en Wales, nr.: 03041197. Currencies Direct Ltd is door de Financial Conduct Authority geautoriseerd als een instelling voor elektronisch geld onder de Electronic Money Regulations 2011. FCA Firm Reference number: 900669.


   Zorg ervoor dat u een offerte krijgt van Gerson FX om te zien hoeveel u kunt besparen. Hulp nodig – neem contact op

   Geweldige klantervaringen beginnen hier

   Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

   De heer MD verhuisde van België naar Singapore

   Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

   Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

   Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

   Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

   De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

   Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

   Grey FIDI logo
   FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
   Grey Harmony Logo
   Back To Top
   0 Shares

   Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

   Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Error: Contact form not found.

     Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

     EEN OFFERTE AANVRAGEN

     Share via
     Copy link
     Powered by Social Snap