skip to Main Content

We zijn aan het REBRANDEN!

Op 1 november 2021 vindt de opwindende rebranding van Gerson Relocation plaats.

 

Gerson Relocation staat al lang synoniem voor het aanbieden van eersteklas internationale verhuizingen, verhuizingen en toewijzingsdiensten. Onze wereldwijde mobiliteitsexperts gebruikten de rijkdom van hun ervaring om de recente uitdagingen met een flexibele aanpak het hoofd te bieden, waarbij ze de relocatieprogramma’s van onze klanten positief beheerden. Nu we allemaal overstappen naar een nieuwe wereld, met andere werkomstandigheden, is het belang van professionele maar flexibele verhuisoplossingen van het grootste belang om de verplaatsing van nieuw talent over de hele wereld mogelijk te maken.

Nu is het tijd om na te denken, te heroriënteren en opnieuw te engageren.

Als onderdeel van de voortdurende evolutie van Gerson Relocation en na de recente uitbreiding in de EU, versterkt deze rebranding de positie van Gerson Relocation als de vertrouwde internationale leverancier van verhuisdiensten bij uitstek voor zowel werkgevers als werknemers.

Onze missie blijft het leveren van dezelfde veelgeprezen aandacht voor detaildiensten, maar zorgen voor een nieuwe en verbeterde klantervaring terwijl we verder gaan, zowel in het VK als wereldwijd. De kern van onze rebranding zijn onze kernwaarden:

Gerson-Relocation-VisionValues

Nu is het perfecte #timetochange en Gerson Relocation is klaar om de toekomst van zakelijke mobiliteit te omarmen.

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap