skip to Main Content

Kiezen voor een kwalitatieve gecertificeerde internationale verhuisservice

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Kwalitatieve gecertificeerde internationale verhuisdiensten ontworpen voor uw behoeftes en verreisten.

  Of u nu met uw werkgever verhuist of ons persoonlijk selecteert, wij bij Gerson Relocation bieden een internationale verhuisservice waarop u absoluut kunt vertrouwen. Met onze verhuiservice zorgen we ervoor dat u en uw persoonlijke bezittingen de best mogelijke zorg ontvangen.

  Wij zijn in het bezit van de FAIM kwaliteitscertificaat voor internationaal verhuizen en we zijn ook FIDI- en OMNI-gecertificeerd. We zijn dus in het bezit van certificaten van de belangrijkste internationale overkoepelende organisaties voor het waarborgen van kwaliteitsnormen voor internationale verhuizers.

  Deskundig advies voor het plannen van uw internationale verhuizing

  Plannen om naar een ander land te verhuizen kunnen ingewikkeld zijn. Wij zijn er om het voor u te vereenvoudigen.

  Internationale verhuisservice van huis naar huis

  Wij arrnageren alles wat bij een verhuizing komt kijken, zoals onze professionele verpakkingsservice, het vervoer van uw inboedel ia de zee of lucht, douaneinklaring en levering, en plaatsing van uw persoonlijke items in uw nieuwe huis op bestemming.

  Maak een afspraak voor een video-taxatie metonze ervaren taxateur

  Als u wilt verhuizen is het belangrijk dat wij weten wat voor huisraad en persoonlijke bezittingen u in bezit heeft. Om hier achter te komen maken wij gebruik van een pre-move taxatie om zo het volume van uw items te bepalen dat u wilt verhuizen. Dit helpt ons om een passende offerte samen te stellen dat aan uw vereisten voldoet.

  We kunnen een thuis taxatie  doen met een van onze professionele surveyors of een virtuele video taxatie met behulp van onze beveiligde video-taxatie-app.

  Onze video-taxati-app is veilig en werkt op dezelfde manier als de videogesprekken die de meeste mensen elke dag op hun mobiele telefoons gebruiken. Het is super snel en gemakkelijk te doen.

  Mobile Phone with virtual survey taking place

  Download onze gids voor de voorbereiding op uw internationale verhuizing en checklist

  Onze internationale verhuisexperts hebben gemiddeld 30 jaar ervaring. We hebben ervaren wat er gebeurt tijdens een internationale verhuizing en hebben met onze kennis een gids gemaakt voor internationaal verhuizen die gemakkelijk te gebruiken is met handige tips.

  family-sitting-on-sofa-in-open-plan-lounge-using laptop

  Internationale verhuisexperts en professionele verpakkingsploegen

  Slecht advies of slechte documentatie zullen uw verhuizing vertragen en dure kosten en stress veroorzaken, terwijl u eigelijk zo snel mogelijk van uw nieuwe huis wil genieten. Wij bieden ervaren internationale verhuisexperts om ervoor te zorgen dat uw internationale verhuizing zo spoedig mogelijk verloopt. We bieden ook getrainede en ervaren verpakkingsploegen om uw artikelen professioneel te verpakken en te beschermen, zodat uw spullen zonder schade aankomen op hun nieuwe bestemming.

  Gerson Relocation packing crew packing in kitchen

  Handige handleidingen voor uw nieuwe land

  Het is belangrijk dat uw begrijpt hoe uw nieuwe land in elkaar zit. Wanneer u verhuist met Gerson Relocation heeft u toegang tot een grote hoeveelheid aan nuttige informatie. Wij bieden u professionele begeleiding en hebben informatie over bijna elke bestemming.

  Kom meer te weten over uw land van bestemming, de cultuur en de gebieden.

  family-sitting-on-window-seat-reading-story-at-PRSTHQ8-web

  Bespaar geld op internationale geldwissels en overschrijvingen

  De meeste mensen die internationaal geld verplaatsen gebruiken hun bank, omdat het handig aanvoelt en ze zich grotendeels niet bewust zijn van de kosten. Waarom neemt u niet een offerte van een gerenommeerd FX-bedrijf? U kunt de bankkosten achterwege laten en een FX-tarief ontvangen dat vaak goedkoper is. Veel van onze klanten hebben er reeds gebruik van gemaakt en afhankelijk van het te overschrijven geldbedrag zeer veel kosten bespaard. Besparingen die vaak de kosten van de internationale verhuizing overschrijden!!!! Het haat wat te ver t emelden dat uw gratis gaat verhuizen, maar een dergelijke kosten besparing wordt door veel van onze klanten enorm gewaardeerd.

  Colouful Bank Notes

  Internationale verhuisdiensten

  Verhuizen kan erg stressvol zijn en verhuizen naar het buitenland maakt het mogelijkerwijs vaak nog verwarrender. Onze teams zorgen ervoor dat u en uw gezin ontstresst worden.

  Plane taking off from runway against a blue sky with clouds

  Verhuizen binnen Nederland

  Moving within the UK couldn’t be easier with our help. We have qualified moving teams up and down the country who will provide the assistance you and your family need to settle into your new home and get started on your new role with your employer and making your move a success.

  Gerson Relocation trucks parked in Warehouse yard

  Diensten voor de verplaatsing

  Onze pre-move diensten zorgen ervoor dat alles op zijn plaats is voordat de verhuizing begint, zodat u een duidelijke briefing krijgt over uw nieuwe bestemming en de verhuisondersteuning die u van uw werkgever krijgt. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wat u moet doen in elke fase van het verhuisproces en wat u te wachten staat.

  Gerson Relocation Briefing call - girl with headphones talking

  DouaneiInklaring en levering

  Het sturen van zendingen naar het buitenland en non EU landen via de douanekantoren is vaak bureaucratisch en vereist kennis. Die kennis hebben wij en Gerson Relocation zal daarom alle afspraken maken en alle documentatie met u voorbereiden om het inklaringsproces snel en efficiënt te maken om er zo voor te zorgen dat het risisco op douaneproblemen of vertragingen tijdens het inklaringsproces zo klein mogelijk wordt gehouden.

  Hulp nodig bij het vinden van een huis in uw nieuwe land?

  Als u overweegt om naar een ander land te verhuizen kunt u gebruik maken van onze internationale Home Finding service. Onze lokale vastgoedexperts helpen u bij het vinden van de woning die bij u past. Wij bieden professionele en lokale expertise om u door dit moeilijke proces te begeleiden.

  Portrait Of Family Standing Outside House

  Heeft u tijdelijke huisvesting nodig?

  Wanneer uw inboedel wordt vervoerd komt er een periode dat u tijdelijk onderdak nodig heeft. Wij kunnen de beste regeling voor u vinden.

  Temporary accommodation

  Fine art en Antiek

  Fine art, antiek of andere dure items vereisen specialistische aandacht. Gerson Relocation heeft een gecertififceerd team van fine art en antiek verhuisspecialisten die volledig zijn opgeleid en ervaren in het verpakken en hanteren van dergelijke artikelen. Het gebruik van de juiste verpakkingstechnieken met gespecialiseerde verpakkingsmaterialen en zorg voor veilig transport van de meest kwetsbare of waardevolle items.

  Man packing glass with News paper wrap

  Internationale verhuizing van huisdieren

  Huisdieren zijn leden van het gezin, maar het verplaatsen naar het buitenland kan complexe documentatie en soms lange vertragingen met zich meebrengen. Ons zorgzame team zorgt ervoor dat alle ‘’gezinsleden’’ tijdens de verhuizing worden verzorgd. Praat met een van onze Relocation Managers over uw huisdieren en uw verhuiswensen.

  Animals being transported in travel cases at airport

  Klassieke auto's en motoren verplaatsen?

  Als u uw klassieke motorfiets mee wilt nemen of uw gerestaureerde klassieke auto wilt opbergen, dan zorgen wij voor gespecialiseerde verzending en opslag om ervoor te zorgen dat uw voertuig professionele zorg krijgt.

  Motorbike being crated at warehouse

  Kleine verhuizingen: een paar dingen verhuizen

  Als u een paar items wilt verhuizen. Neem contact met ons op over onze Trunk en Small Moves opties door de lucht, over de weg en overzee.

  Moving personal effects only

  Verzekering

  Verhuizen over de hele wereld is niet 100% risicovrij, daarom bieden we een verzekering voor elk belangrijk deel van de deur tot deur verhuizing. Ons team zorgt ervoor dat alles gedekt is.

  Couple looking at insurance forms with Insurance Broker

  Opslag

  Gerson Relocation opslagopties helpen u alles op te slaan. Van meubels en kunst tot voertuigen  in Nederland en elk land wereldwijd. We bewaren uw bezittingen veilig, terwijl u weg bent. Onze opslagfaciliteiten zijn veilig en verzekerd. Uiteraard regelen wij het ophalen en bezorgen van uw artikelen. Neem contact met ons op als u iets wilt opslaan als onderdeel van uw verhuizing of als u gewoon hulp nodig heeft bij het opruimen!

  Lined up wooden crates in storage warehouse

  Duidelijke prijzen zonder verborgen verrassingen

  Uw Relocation Manager zal een duidelijk pakket opstellen op basis van uw persoonlijke wensen Wanneer u uw vrijblijvende offerte ontvangt lees deze dan zorgvuldig door en zorg ervoor dat het  inderdaad is wat u nodig heeft. We raden u aan om met uw Relocation Manager te praten om uw behoeftes in detail te bespreken. Zodra u tevreden bent moet u uw verhuizing schriftelijk bevestigen en uw verhuisdatum boeken.

  Woman working on Laptop looking at paperwork

  Praat met ons over uw wereldwijde mobiliteitsuitdagingen

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap