skip to Main Content

Gerson Relocation wint Harmony Relocation Network Award voor kwaliteit

Gerson Relocation, het wereldwijde verhuis- en verhuisbedrijf, heeft de Harmony Relocation Network Award voor kwaliteit gewonnen.

De serviceprestaties van Gerson Relocation werden gemeten in vergelijking met 140 andere bedrijven wereldwijd over een periode van 12 maanden en werden als winnaar aangekondigd op de jaarlijkse bijeenkomst van Harmony.

 

 

Gerson-Relocation-Wins-Harmony-Award-for-Quality

Paul Bernardt, Managing Director van Harmony Relocation Network, zei: “De prijs is om uitmuntende service binnen de branche te erkennen. Gerson Relocation won vanwege hun consistente servicekwaliteit en aandacht voor detail.”

Chris Mackley, General Manager bij Gerson Relocation, voegde toe: “Deze prijs is het resultaat van het harde werk van iedereen bij Gerson Relocation. Het is de voortdurende focus van onze medewerkers op de klantervaring en uitmuntende service die ons in staat stelt om onze klanten zo’n constant hoge servicestandaard te bieden. Het is geweldig dat hun harde werk wordt erkend.”

 

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap