skip to Main Content

Relocation Services voor werknemers: heeft uw bedrijf ondersteuning nodig?

Bij het verhuizen van werknemers zal uw bedrijf uw mensen van de ene naar de andere locatie verplaatsen. Of uw organisatie nu wereldwijd uitbreidt, naar een grotere locatie verhuist of om financiële redenen, een verhuizing kan altijd complex zijn en brengt een aantal uitdagingen met zich mee voor HR-teams. Bij het verplaatsen van werknemers moet de focus altijd liggen op het behouden van belangrijk personeel en het behouden van een positief personeelsbestand gedurende het hele proces. Wanneer u kiest voor een verhuisservice voor medewerkers van een extern bedrijf, kunt u erop vertrouwen dat alle details worden geregeld.

Hier bespreken we alles wat u moet weten over het verhuizen van werknemers en of uw bedrijf mogelijk extra ondersteuning nodig heeft.

Wat is personeelsverhuizing?

Herplaatsing van werknemers kan worden aangeduid als Global Mobility . Hiermee kunnen bedrijven werknemers voor werkdoeleinden naar een nieuw land overbrengen. Het proces van het verhuizen van werknemers kan vaak complex zijn, vooral zonder de hulp van een immigratie-expert.

Er zijn veel redenen waarom een ​​bedrijf kan besluiten om werknemers te verhuizen:

 • Toegevoegde bedrijfswaarde
 • Internationaal bewustzijn
 • Behoud van werknemers
 • Overdragen van kennis
 • Grotere kandidatenpool

De verhuizing van werknemers kan ook een breed scala aan voordelen bieden voor de werknemers die verhuizen, waaronder:

 • Een nieuwe culturele ervaring
 • Verhoogd vertrouwen
 • Nieuwe kansen
 • Hogere kwaliteit van leven

 

Employee-Relocation-Services

Wat zijn de verhuisrechten van de werknemer?

Verhuisrecht van werknemers komt er uiteindelijk op neer of werknemers al dan niet een mobiliteitsclausule in hun arbeidsovereenkomst hebben. Als dit het geval is, moet uw werknemer verhuizen, tenzij het verzoek onredelijk is.

Wat een verhuizing ‘onredelijk’ kan maken is niet gedefinieerd, maar een goede indicatie is of de verhuizing zal leiden tot een afname van de kwaliteit van leven van de medewerkers. Zo zal een alleenstaande werknemer die in een huurwoning woont een veel eenvoudigere verhuizing hebben dan een ouder met jonge kinderen en een hypotheek. Om dergelijke claims te voorkomen, dient u werknemers schriftelijk op de hoogte te stellen van hun verhuismogelijkheden.

Welke ondersteuning bij het verhuizen van medewerkers is beschikbaar?

Als uw bedrijf individuele werknemers of volledige teams naar het buitenland wil verhuizen, is het altijd aan te raden om de hulp in te roepen van een deskundig verhuisbedrijf. Zoals eerder vermeld, brengt de verhuizing van werknemers een unieke reeks uitdagingen met zich mee voor elke verhuizing en kan het een complex proces zijn voor HR-teams om te beheren.

Een verhuisbedrijf voor werknemers kan u de nodige ondersteuning bieden om ervoor te zorgen dat de verhuiservaring van uw werknemer soepel verloopt.

Bij Gerson Relocation zijn we experts in Relocation Services voor medewerkers . Hier zijn slechts enkele van de vele manieren waarop we uw medewerkers tijdens het verhuistraject kunnen ondersteunen:

Immigratiecoördinatie – Door nauwe samenwerking met immigratiediensten zorgen we ervoor dat uw werknemers de nodige documentatie verkrijgen die nodig is voor hun nieuwe locatie. We kunnen deze diensten ook uitbreiden naar de gezinnen van uw medewerkers.

Bestemmingsdiensten – Aankomst in een nieuw land kan ontmoedigend zijn. Onze teams kunnen uw werknemer helpen bij het opstellen van een plan voor het leven op hun nieuwe locatie. Dit gaat van het vinden van accommodatie, het begrijpen van de nieuwe cultuur en het aanpassen aan een nieuwe levensstijl.

Verhuizingsbeheer – Ons deskundige internationale verhuisteam kan alle facetten van een internationale verhuizing beheren. We kunnen het proces op een heldere manier afhandelen en uitvoeren, en dat alles met een goede service.

Is uw bedrijf op zoek naar ondersteuning bij het verhuizen van medewerkers? Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten om onze diensten te bespreken.

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap