skip to Main Content

Hoe Corporate Relocation Services wereldwijde merken ondersteunen

Heb je erover nagedacht om je merk te globaliseren? Globalisering brengt een groot aantal voordelen met zich mee voor uw organisatie. De producten en diensten van wereldwijde merken kunnen wereldwijd worden herkend, waarbij bedrijven een zeer vergelijkbare marketingstrategie gebruiken om zichzelf in elk land of elke regio te promoten.

 

Team of employees having a corporate meeting

Wat zijn de voordelen van wereldwijd gaan?

Nieuwe inkomsten – Door uw merk te globaliseren krijgt u toegang tot een veel groter klantenbereik. Profiteer van hogere inkomsten van nieuwe klanten die in nieuwe regio’s wonen, zelfs als u uw markten drastisch hebt verzadigd.

Meer talent – Krijg toegang tot een grote nieuwe pool van potentiële medewerkers met unieke vaardigheden. Potentiële medewerkers zijn misschien moeilijk te vinden in uw eigen land, dus globalisering geeft u een voorsprong op uw concurrenten.

Verbeterde reputatie – Wereldwijde merken hebben een reputatie van macht. Succesvolle wereldwijde merken kunnen genieten van het prestige zichzelf een internationaal bedrijf te noemen, waardoor uw organisatie opnieuw een stap voor is op de concurrentie.

Nieuwe cultuur – Als u mensen uit andere landen beter begrijpt, krijgt u mogelijk een nieuw perspectief op klantrelaties. Het kan u ook helpen beter samen te werken met binnenlandse klanten en klanten. Misschien wilt u een cultureel adviseur inhuren om u te helpen.

Merken hebben veel meer succes als ze op wereldwijde schaal worden geplaatst, maar hoe krijg je je merk in dat stadium? Er is veel meer nodig dan alleen een werkende website om aan de slag te gaan.

Veel wereldwijde merken maximaliseren hun wereldwijde bereik door hun huidige geschoolde werknemers te verplaatsen naar landen met het meeste potentieel. Voor deze eerste stap van uw wereldwijde reis wilt u misschien de hulp inroepen van een zakelijke verhuisserviceprovider.

Hoe zakelijke verhuisservices kunnen helpen

Er worden veel uitdagingen en verwachtingen gesteld aan Global Mobility- teams. Het fysieke transport van werknemers over de hele wereld moet soepel verlopen. Ervoor zorgen dat u de juiste mensen, op de juiste locatie en op het juiste moment heeft, kan een uitdaging zijn voor HR-teams. Dit komt vaker voor bij het jongleren met andere prioriteiten, zoals complexe compliance-eisen en extra druk van uw medewerkers.

Corporate relocation services kunnen u helpen met een service die ervoor zorgt dat deze druk van uw schouders wordt weggenomen.

Lady walking out of the airport with her suitcase

Gerson Relocation biedt op maat gemaakte verhuisprogramma’s die passen bij de behoeften van u en uw medewerkers bij een internationale verhuizing. Hier zijn slechts enkele van de manieren waarop een verhuisbedrijf zoals wij u en uw team kan ondersteunen tijdens het hele proces om wereldwijd te gaan.

Wereldwijde relocatieondersteuning – Corporate relocation services werken met een breed scala aan klanten in verschillende industriële sectoren en helpen hen bij het verhuizen van en naar locaties over de hele wereld. We kunnen volledige verhuisservices wereldwijd of in EMEA, de VS of APAC bieden.

Verhuisservices – Er is een hele reeks factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u uw mensen over de hele wereld verplaatst. We hebben een scala aan adviesdeskundigen, immigratiepartners, lokale thuisconsulenten, onderwijsspecialisten, inpakploegen en opslagexperts om u en uw medewerkers van alle diensten te voorzien. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat uw teams zich thuis voelen wanneer ze verhuizen, dus zorg ervoor dat u een verhuisservice selecteert die elk klein detail dekt. Ons Destination Service-team kan uw werknemer helpen bij het maken van een nieuw levensplan in hun nieuwe land.

Immigratiecoördinatie – Het oplossen van visum- en immigratieproblemen kan een lange en complexe taak zijn om te beheren. Door een nauwe coördinatie kunnen we ervoor zorgen dat uw werknemer over de nodige documentatie beschikt die nodig is voor zijn verhuizing.

Groepsoplossingen – Als u uw merk op veel grotere schaal globaliseert, kan een bedrijfsverhuizingsservice u groepsoplossingen bieden die zijn afgestemd op uw teams. Ons team is gespecialiseerd in groepsverhuizingen en kan u helpen bij het plannen van alle kosten.

Als u van plan bent uw merk te globaliseren en ondersteuning nodig heeft, lees dan meer over ons brede aanbod aan relocatieservices voor medewerkers of neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten.

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap