skip to Main Content

Verhuisservices voor medewerkers

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Gerson Relocation is er om u te helpen bij het beheren van de verhuizing van uw werknemers

  Verhuizen naar een nieuw land is nooit zo eenvoudig als je zou hopen. Het beheren van een binnenlandse of internationale verhuizing omvat de nauwkeurige coördinatie van meerdere services en providers op verschillende wereldwijde locaties. Dat is waar ons team binnenkomt.

  Verhuizingsdiensten omvatten meer dan de fysieke verplaatsing van persoonlijke bezittingen van de ene naar de andere locatie, onze verhuisdiensten kijken naar het holistische proces van het coördineren van visumaanvragen tot het vestigen van uw werknemers in hun nieuwe huis en alles daartussenin.

  Bij Gerson Relocation gaan we een stap verder om ervoor te zorgen dat u en uw cessionarissen het advies en de hulp krijgen die nodig zijn tijdens hun verhuizing.

  Onze wereldwijde mobiliteitsprogrammadiensten

  Door onze verhuiskennis en -ervaring te combineren met onze deskundige mobiliteitsdiensten, kunnen we u innovatieve oplossingen adviseren voor de uitdagingen waarmee uw werknemers en bedrijven worden geconfronteerd wanneer ze naar het buitenland verhuizen. Door de beleidsstructuur af te stemmen op verhuisdiensten en -vergoedingen, zorgen we ervoor dat het verhuisprogramma uw bedrijf en uw werknemers ondersteunt, terwijl we duidelijke verwachtingen stellen aan alle belanghebbenden.

  Immigratie Coördinatie

  Het oplossen van visum- en immigratieproblemen kan een complexe taak zijn. Door nauwe samenwerking met de immigratiediensten zorgen we ervoor dat uw medewerkers over alle juiste documenten beschikken om probleemloos naar hun nieuwe locatie te komen. We breiden deze diensten ook uit naar de familie van uw medewerkers, waardoor het hele proces voor alle betrokkenen eenvoudig is.

  Bestemmingsdiensten

  Aankomen in een nieuw land is niet altijd zo gemakkelijk als je zou hopen. Onze bestemmingsserviceteams zijn experts in het helpen van uw medewerkers bij het plannen van het leven op hun nieuwe locatie. We bieden een reeks bestemmingsdiensten die uw werknemers helpen hun nieuwe locatie te begrijpen, een nieuw huis te vinden, culturele verschillen te begrijpen en zich aan te passen aan een nieuwe manier van leven.

  Verplaatsingsbeheer

  Onze programma’s en tools voor verhuisbeheer zorgen voor een onafhankelijke selectie van leveranciers uit ons geaccrediteerde wereldwijde supply chain-netwerk. Het managen van alle facetten van een internationale verhuizing vereist de coördinatie van meerdere elementen van deur tot deur. Onze ervaren verhuismanagers zullen alle aspecten van het proces behandelen en uitvoeren, waar ter wereld u ook verhuist.

  Groepsverplaatsingsoplossingen

  Grote groepen medewerkers verhuizen? Geen probleem. Ons team is gespecialiseerd in groepsverhuizingen en kan u helpen bij het plannen van de kosten en het beheren van de verhuizing van elke individuele werknemer, waar ook ter wereld.

  Hulp nodig bij het plannen van de verhuizing van uw medewerkers? Praat met Gerson Relocation voor deskundige hulp

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap