skip to Main Content

Sander Bongertman benoemd tot Commercieel Directeur Gerson Relocation BV

We zijn verheugd aan te kondigen dat Sander Bongertman is benoemd tot Commercieel Directeur van Gerson Relocation BV.

Gerson Relocation Netherlands is verheugd de benoeming van Sander Bongertman als Commercieel Directeur aan te kondigen. De primaire rol van Sander is om te groeien en zaken te ontwikkelen binnen de relocation-sector op het vasteland van Europa. Zijn benoeming komt op een spannend moment voor Gerson Relocation Netherlands, aangezien zij het bekende Relocation-merk uitbouwen.

Sander Bongertman-Gerson Relocation BV

Sander Bongertman | Commercieel directeur

Telefoon: +31 (0)10-4452561

E-mail: sander.bongertman@gersonrelocation.com

Sander merkte op; Ik ben erg verheugd om bij Gerson Relocation te komen werken en deel uit te maken van een dynamische organisatie. Ik heb de afgelopen 6 jaar in de verhuisbranche gewerkt. Ik ken de uitstekende reputatie die Gerson Relocation heeft opgebouwd binnen de branche en ben er trots op hier deel van uit te maken.”

Rene van Valen General Manager voor Gerson Relocation Netherlands zei: Ik ben verheugd dat Sander zich bij ons voegt terwijl we ons aanbod in heel Europa ontwikkelen. Omdat ik eerder met Sander heb samengewerkt, weet ik dat hij zijn hardwerkende en professionele benadering naar het team zal brengen om het bedrijf vooruit te helpen.”

Rene van Valen General Manager for Gerson Relocation Netherlands said: I am thrilled to have Sander joining us as we develop our offerings across Europe.  Having worked with Sander previously I know he will bring his hard working and professional approach to the team to drive the business forward.”

Gerson Relocation is onderdeel van de AGM Group www.agm.group

Voor meer media-informatie kunt u contact opnemen met:

Mark Costa-Rising
AGM Group, Sales en Marketing Director
+44 77 6990 5120 mcr@agm.group

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap