skip to Main Content

Vind een woning voor meer flexibiliteit zonder de controle over het budget te verliezen

Find a home for more flexibility

Forfaitaire bewegingen hoeven niet gepaard te gaan met compromissen. Ja, we begrijpen de noodzaak van budgetcontrole en het belang van compliance. Maar we erkennen ook de waarde van keuze voor uw rechtverkrijgenden.

Hoewel keuze en controle tegenstrijdigheden lijken, is het mogelijk om beide aan te bieden. Door effectief programmabeheer doet onze managed lumpsum-oplossing precies dat.

Het biedt HR- en GM-teams budgetcontrole en inzicht in de totale kosten vóór de opdracht. Het vermindert niet alleen de administratie, maar helpt ook bij het beheren van het beleid en de naleving van de belastingwetgeving.

Tegelijkertijd bieden we de rechtverkrijgenden keuzevrijheid, vakkundig bijgestaan ​​door ons verhuismanagementteam.

Expertise en ervaring

Onze relocation managers zijn experts, met jarenlange wereldwijde mobiliteitskennis. En als het gaat om het maximaliseren van het budget, willen ze hun kennis graag delen met uw medewerkers. Of het nu gaat om advies, best practices of aanbevelingen voor het beheren van uitgaven, ze staan ​​voor u klaar om u door het proces te begeleiden.

Bovendien bestrijkt ons goedgekeurde Global Partner Network alles, van het vinden en verzenden van een huis tot het inpassen in hun nieuwe leven. Dit betekent dat we niet alleen weten hoe we het meeste uit uw budget kunnen halen, maar we hebben ook het inzicht om uitgaven te prioriteren op basis van de behoeften van de toegewezen persoon.

Vrijheid is aanstaande

We weten dat het budget een van de grootste belemmeringen is voor succesvolle programma’s met een forfaitair bedrag. We weten ook hoe we een eventuele verhuisvergoeding optimaal kunnen benutten – 80% van de verhuizingen via Gerson valt binnen het budget. Bovendien kan ons goedgekeurde netwerk elke stap tijdens de verhuizing leveren.

Dit betekent minder administratieve inspanning voor uw HR- en GM-teams. Het betekent ook keuzevrijheid voor rechtverkrijgenden.

√ Vrijheid om hun toelage toe te wijzen aan hun behoeften
√ Vrijheid om prioriteit te geven aan hoe en wanneer diensten worden geleverd
√ Vrijheid om het meeste uit hun opdracht te halen

Als gevolg hiervan bent u vrij om een ​​beheerde forfaitaire oplossing aan te bieden zonder gebonden te zijn aan compromissen.

Neem contact op om onze meer te vinden. We bespreken graag hoe onze beheerde forfaitaire oplossingen uw verhuisprogramma’s vrij kunnen maken.

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap