skip to Main Content

Bevat de compromissen die komen kijken bij het verhuizen van werknemers

Het strak in de hand houden van uw budget kan leiden tot compromissen. Maar het hoeft niet.

We weten dat te veel uitgeven aan verhuiskosten geen optie is. We weten ook dat uw opdrachtnemers flexibiliteit nodig hebben. Zeker gezien de uitdagingen die gepaard gaan met internationale verhuizingen. Het balanceren van de boeken en het aanbieden van opties kan een ondankbare taak zijn. Maar met talloze variabelen waarmee u rekening moet houden, is het een taak waarmee u vaak te maken krijgt.

Precies voor dit doel hebben we onze managed lumpsum-oplossing ontwikkeld. Je krijgt duidelijkheid en controle over budgetten. Uw opdrachtnemers krijgen meer flexibiliteit. En iedereen kan er gerust op zijn dat de verhuizing op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

Vind je flex

Voorafgaand aan een internationale verhuizing komt veel kijken. Onder hen is verzending een van de meest complexe. Snelheid en uitgaven. Afstand en duur. Kwaliteit en kwantiteit. Elk heeft een andere impact op de cessionaris. En elk vereist een zorgvuldige afweging.

Via ons netwerk biedt Gerson Relocation mogelijkheden voor elk budget. Of u nu een lichte verhuizing, VIP-behandeling of iets daartussenin nodig heeft, geen enkel ander bedrijf biedt dezelfde brede service.

Bovendien geven onze verhuismanagers bij elke stap advies en ondersteuning. Van verzending tot vestiging, we helpen de rechtverkrijgenden keuzes te maken die passen bij hun gezin, hun schema’s en hun budget.

Vrijheid is aanstaande

Voor veel opdrachtgevers staat keuze hoog op de verhuiswenslijst. Maar het is moeilijk om keuze te bieden zonder de controle over het budget te verliezen.

Gelukkig is ons netwerk breed genoeg om u te helpen kosten te beheersen zonder de mogelijkheden te beperken.

Dit betekent een eenvoudiger proces voor u en meer vrijheid voor uw rechtverkrijgenden.

√ Vrijheid om hun toelage toe te wijzen aan hun behoeften
√ Vrijheid om prioriteit te geven aan hoe en wanneer diensten worden geleverd
√ Vrijheid om het meeste uit hun opdracht te halen

Als gevolg hiervan bent u vrij om een ​​beheerde forfaitaire oplossing aan te bieden zonder gebonden te zijn aan compromissen.

 

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap