skip to Main Content

Sluit uw medewerkers niet uit het verhuisproces

Het goede nieuws is dat Gerson tijdens de pandemie veilig open blijft .

Maar hoewel het geweldig is dat verhuizingen doorgaan, zou je kunnen merken dat je te veel platen tegelijk probeert te draaien. Nieuwe zorgen over het welzijn van werknemers botsen met jojo-budgetten en verschuivende beperkingen. Met dit alles is het geen wonder dat je aandacht plotseling zo dun wordt verspreid.

Onze Managed Lump Sum-oplossing helpt u uitgaven en flexibiliteit in evenwicht te brengen, zonder risico toe te voegen. We kijken naar de platen, terwijl u door het onzekere landschap navigeert, zodat de opdrachtnemers de beslissingen kunnen nemen die er het meest toe doen.

Overhandig de sleutels

Voordat u de perfecte woning vindt, moet u de lokale wetgeving en Covid-naleving begrijpen. Dan houdt u rekening met late wijzigingen van reisbeperkingen en wisselende prioriteiten. Met zoveel op je bord, is het een grote uitdaging om het juiste huis voor je cessionaris te beveiligen.

Gelukkig heeft Gerson Relocation het gedekt. Doorgelichte agenten bieden exclusieve toegang tot eigendommen en bieden vervolgens hun beste voorwaarden aan. Lokale contacten geven oprecht inzicht door in een taal die u begrijpt. En wat betreft die late veranderingen. Geen probleem. We hebben toegang tot kortetermijnverhuur, flexibele opzegclausules en essentiële last-minute deals.

Ons netwerk plaatst uw medewerkers in het middelpunt van de beweging – het is tenslotte hun nieuwe thuis. Voeg veilige zoekopdrachten en virtuele rondleidingen toe en u kunt de controle uit handen geven zonder het risico over te dragen. Ondertussen komen we voorwaarden overeen die passen bij de platen die op dat moment draaien.

Vrijheid is aanstaande

Gerson’s Managed Lump Sum-oplossing zorgt voor uw budget en uw belangen. Uw rechtverkrijgende controleert hun beslissingen, terwijl wij ze veilig naar hun nieuwe huis brengen – met alle platen nog in één stuk.

Dit betekent een eenvoudiger proces voor u en meer vrijheid voor uw rechtverkrijgenden.

√ Vrijheid om hun toelage toe te wijzen aan hun behoeften
√ Vrijheid om prioriteit te geven aan hoe en wanneer diensten worden geleverd
√ Vrijheid om het meeste uit hun opdracht te halen

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap