skip to Main Content

Neem plaats in een wereld van keuze zonder compromissen

Settle into a world of choice without compromise

Verhuizen is al stressvol genoeg. Wanneer die verhuizing een nieuw land betreft, kunnen de stressniveaus door het dak gaan.

Elke stap, van het vinden van een woning tot de verhuizing, kan tijd en budget onder druk zetten en uw werknemer meer stress bezorgen. Het is dus verleidelijk om te denken dat het harde werk gedaan is als uw
cessionaris eenmaal in zijn nieuwe huis is. Maar in veel opzichten moet het belangrijkste deel van het proces nog worden voltooid – wennen.

Gelukkig neemt onze beheerde forfaitaire oplossing elke stap in zijn pas. We bieden volledige flexibiliteit en laten ons leiden door de prioriteiten van de toegewezen persoon, zodat ze zich naadloos kunnen inleven in hun
nieuwe leven. Al die tijd wordt uw budget zorgvuldig beheerd door onze verhuisexperts, die de last van u uit handen nemen en de stress voor uw medewerkers minimaliseren.

Gemakkelijk over het hoofd gezien

De inwerkperiode kan het verschil maken als het gaat om het op de voorgrond starten van een opdracht.

Scholen, tandartsen en artsen. Wettelijke vereisten en lokale naleving. Gas, water, elektra.

En de allerbelangrijkste breedbandverbinding (1.000x als je tieners aan de mix toevoegt). Dat alles voordat je sportscholen, clubs en zelfs een vleugje sociaal leven overweegt. Met verschillen van land tot land (soms zelfs van regio tot regio), kan het onmogelijk zijn om alles bij te houden.

Gelukkig hoeft dat niet. Met ons deskundige team dat lokale inzichten biedt, helpen we uw medewerkers door die cruciale begindagen heen. De rechtverkrijgende bepaalt de leiding, terwijl wij hen door lokale wetten en regionale vereisten leiden.

Vrijheid is aanstaande

De eerste paar dagen kunnen een moeilijke tijd zijn voor toewijzingen en hun families. Je weg vinden in een nieuw land is makkelijker met iemand die je in de goede richting stuurt. Via onze managed lumpsum-oplossing staat ons netwerk klaar om uw medewerkers door het proces te begeleiden.

Dit betekent minder stress voor u en meer vrijheid voor uw opdrachtnemers.
√ Vrijheid om te kiezen hoe hun budget wordt besteed
√ Vrijheid om te weten dat er voor hun gezin wordt gezorgd
√ Vrijheid om zich in hun nieuwe leven en hun nieuwe rol te vestigen.

Hierdoor bent u vrij om een ​​beheerde forfaitaire oplossing aan te bieden die past bij alle omstandigheden.

Neem contact op voor meer informatie. We bespreken graag hoe onze beheerde forfaitaire oplossingen uw verhuisprogramma’s vrij kunnen maken.

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap