skip to Main Content

Waarom kiezen voor Gerson Relocation

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  7 redenen waarom mensen kiezen voor Gerson Relocation

  Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor Gerson Relocation. Hier zijn de belangrijkste redenen

  Buitengewone klantenervaring

  Ons doel is om de best mogelijke verhuisservice te bieden en een ervaring te creëren die  voldoet aan de behoefte van onze klanten. Dit betekent dat wij flexibiliteit, actieve ondersteuning bieden. Onze service is ontworpen voor de mensen die we verplaatsen en hun verhuizing. Onze programmabeheeropties zijn afgestemd op de behoeften van de HR- en Global Mobility-functies van de werkgever die verantwoordelijk zijn voor de internationale overdracht van talent. Onze gespecialiseerde diensten, zoals AGM Premier, bieden het niveau van flexibiliteit en veiligheid dat nodig is om de unieke uitdagingen van een VIP of de meest senior medewerker binnen een bedrijf te ondersteunen.

  Mensen met empathie en expertise

  We hebben de meest getalenteerde mensen in de verhuisbranche in dienst en bouwen onze service op de behoeften van de mensen die verhuizen waarbij veel mensen bij ons in dienst zelf internationaal hebben gewoond en gewerkt.  Door ons selectieproces waarbij we onze medewerkers trainingen geven en focussen op medewerkersbetrokkenheid, zorgen we ervoor dat u wordt ondersteund door de beste mensen in het bedrijf.

  Effectieve vooruitgang

  Het heeft meer dan 50 jaar voortdurende verfijning gekost om best practices te ontwikkelen en de beste manier om elke verhuiservaring zo optimaal mogelijk te maken. Alles, van het beheer van het internationale verhuisproces tot supply chain management en onze ISO-kwaliteits- en compliancesystemen.

  Communicatie

  Effectieve en nauwkeurige communicatie is de basis om een ​​uitzonderlijke klantervaring te bieden. Onze mensen zijn ervaren en hebben een actieve houding.  Onze technologie biedt één platform om alles en iedereen wereldwijd met elkaar te verbinden.  Allemaal via ons als uw enige aanspreekpunt.

  Wereldwijd contact en expertise

  Onze bekroonde service is wereldwijd. Onze wereldwijde capaciteit wordt ondersteund door ons wereldwijde netwerk van meer dan 1.200 van de beste verhuispartners op elke locatie en voor elke service. Van partnerselectie tot het beheren van standaarden en kosten, ons supply chain management-team en technologie zorgen wereldwijd voor een consistente uitstekende service.

  Verantwoordelijk en begrip

  Of het nu uw eerste internationale verhuizing is, of u al regelmatig gebruik maakt van onze services, wanneer u voor Gerson Relocation kiest, bieden wij u één enkel aanspreekpunt en die eprsoon is eindverantwoordelijk voor de service die u ontvangt. We selecteren en werken enkel met geaccrediteerde partners  wereldwijd ,waarbij een voorkeur geldt voor Fidi ,Harmony en AIM leden omdat deze bedrijven volgens FAIM  of soortgelijke normen werken. Wij hebben SLA ;s met al onze partner en controle op hun activiteiten en kwalitietsniveaus vonden jaarlijks plaats.

  Een goed bedrijf

  We willen graag het juiste doen.  We proberen te handelen volgens onze normen en waarden zoals, respect voor onze klanten, onze mensen, servicepartners, maatschappelijke verantwoording nemen en het volgen van onze gedragscode. Deze normen en waarden zijn er allemaal op gericht om ervoor te zorgen dat we eerlijk werken. We hebben een sterke bestuursstructuur met toezicht vanuit  ons moederbedrijf AGM , alsmede overkoepelende organisaties zoals de Erkend verhuizer en Fidi.

  Onze diensten zijn volledig verzekerd bij een erkend , gecertificeerd en international opererend verzekeringsbeddrijf en bovendien zijn wij FAIM gecertificcerd via Fidi brussel, waarbij onafhankelijke door het alom gerespecteerd EF wordt uitgevoerd.

  Waarom maakt U geen afsprak om te na te gaan of wij geschikt zijn voor u?

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap