skip to Main Content

Onze wereldwijde agenten netwerk

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Ons wereldwijde agenten netwerk is schaalbaar en biedt de beste ondersteuning op elke locatie wereldwijd

  We zijn onafhankelijk en niet gebonden aan een eigen netwerk van kantoren, waardoor we vrij zijn om op elke locatie wereldwijd de beste verhuisservicepartners te selecteren en ermee samen te werken. Dat is goed nieuws voor onze klanten, want het stelt ons in staat om de beste providers te identificeren en selecteren , hun service en hun kosten aan uw eisen te laten voldoen en zo ervoor te zorgen dat u bij elke verhuizing de beste waarde krijgt.

  Ons wereldwijde agenten netwerk van erkende verhuisaanbieders

  We hebben ongeveer meer dan 1.200 van de beste relocatie- en verhuispartners op elke locatie voor elke service geïdentificeerd, beoordeeld en rigoureus geselecteerd. Aangezien elke partner onze kwaliteitscontroles heeft doorstaan ​​en nauw samenwerkt met ons team, kunt u er zeker van zijn dat de service die u ontvangt voldoet aan de hoogste normen voor service, veiligheid en compliance.

  Wereldwijd de beste zijn

  Op elke locatie hebben we minimaal twee partners geselecteerd die zich bezighouden met immigratie, het vinden van een huis, het zoeken naar school, culturele en taaltrainingen, het verhuizen van huishoudelijke goederen, tijdelijke en permaneente huisvesting en elke vorm van ondersteuning die nodig kan zijn voor een complete verhuisservice. Wij blijven eindverantwoordelijk voor de service die onze erkende partners op de locatie verlenen.

  Our Global Network of approved relocation providers

  Leveranciers en voorraden

  Onze Supply Chain Management-structuur en technologie zorgen ervoor dat onze wereldwijde service de beste is.

  Sinds de start van ons bedrijf hebben we ons wereldwijde netwerk uitgebreid. In de afgelopen decennia is ons netwerk gegroeid en voortdurend verbeterd als reactie op veranderingen in de markt, nalevingsnormen, klantbehoeften en nieuwe serviceontwikkelingen.

  Partner identificatie en selectie

  Onderzoek en screening van potentiële partners wordt uitgevoerd door onze interne Supply Chain Management-functie. We gebruiken onze contacten, verwijzingen, reizen naar bestemmingen ter controle, bezoeken en controleren partnerkantoren, brancheconferenties en voeren virtuele beoordelingen uit om potentiële nieuwe partners te identificeren. Potentiële nieuwe partners worden onderzocht door onze supply chain management-technologie voordat ze ons strenge selectieproces ondergaan.

  Ons ervaren management team gebruikt ons beproefde 5-stappenproces voor de selectie en goedkeuring van potentiële partners.

  We hebben een getalenteerd team dat deel uitmaakt van onze supply chain management-functie. Ze komen uit de verhuis en wereldwijde mobiliteitsindustrie en begrijpen operations  en kostenstructuren die aan elke service zijn gekoppeld. Hun ervaring, ondersteund door onze processen en technologie, zorgt ervoor dat we wereldwijd de beste service en partner  kunnen bieden.

  We voeren due diligence uit met vragenlijsten als pre-kwalificatiescreening, waarbij we de compliance-, stabiliteits- en referentiecontroles onderzoeken. Service Level Agreements zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat goedgekeurde partners onze prestatienormen en gedragscode volledig begrijpen.

  Partner identificatie en selectie

  Vervolgens wordt er een proefperiode ingesteld, onder toezicht van onze teams Supply Chain Management en Client Services. Een implementatieproces zorgt ervoor dat onze partners na goedkeuring worden ondersteund met contractuele documentatie, geïntegreerd zijn in onze Qualsys supply chain management technologie  en met ons samenwerken om onze servicenormen te handhaven.

  Toezicht op prestaties en compliance management

  We blijven de prestaties van onze partners ondersteunen, evalueren en monitoren. Ons team gebruikt Qualsys als ons technologieplatform om supply chain management-processen te verbeteren en om de prestaties van elke goedgekeurde partner te monitoren. Qualsys stelt ons in staat om updates voor compliance te initiëren en de prestaties van onze partners in onze toeleveringsketen te registreren en controleren.

  We registreren en analyseren feedback van elke verhuizing en relocation. Ook verzamelen we de gegevens van de mensen die we verhuizen, Global Mobility-teams en onze eigen verhuismanagers om zo de kwaliteit van de geleverde service te controleren.

  Supply-chain Management

  Wil je meer te weten komen over ons wereldwijde agenten netwerk en onze leveranciers? Neem contact met ons op.

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap