skip to Main Content

Ons Personeel

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Onze mensen en normen en waarden garanderen onze klanten een fantastische verhuiservaring

  Om een ​​onberispelijke internationale verhuisservices te bieden, is meer nodig dan de nieuwste technologie en robuuste processen. Het vereist de expertise en kundige capaciteit van onze bekwame en gekwalificeerde medewerkers. Verhuizen zal altijd mensenwerk blijven en dat zijn wijons zeer bewust.

  Combineren van mensen, processen en technologie

  Onze basis is ervoor te zorgen dat we over de juiste mensen en vaardigheden beschikken. Vervolgens gebruiken we ISO en FAIM gecertificeerde processen om continuïteit van service en compliance te creëren, en vervolgens voegen we technologie toe ter ondersteuning van communicatie, schaalbaarheid en verbetering van de klantervaring.

  Combining People, Process and Technology

  Onze medewerkers

  Van internationale operationele teams voor verhuizingen , getrainde inpakploegen ,lokale verhuisexperts, leveranciers en gekwalificeerd personeel, onze accountmanagers tot onze ervaren relocatiemanagers, in elk aspect van onze gehele internationale onderneming zitten er mensen die Global Mobility begrijpen en onze klanten centraal stellen in alles wat we doen.

  Onze mensen

  Het aantrekken en ontwikkelen van de beste mensen in de verhuisbranche

  Ons doel is om onze mensen en onze wereldwijde capaciteit voortdurend te ontwikkelen en mensen aan te trekken om bij ons te komen werken om onze ambitieuse doelen te bereiken. Dit alles altijd met het oog om klanten nog beter te bedienen. We zorgen ervoor dat we medewerkers  aannemen op basis van inclusiviteit, gelijkheid en bekwaamheid. Tevsn bieden we kansen voor persoonlijke ontwikkeling en streven we naar een gezonde werksfeer. Als werkgever proberen we Gerson Relocation de beste werkplek in de branche te maken.

  Onze medewerkers eigenaarschap geven over hun bedrijf

  Programma’s zoals onze Employee Benefits Trust (EBT), waardoor elke medewerker mede-eigenaar wordt van ons bedrijf en direct de vruchten ziet van hun eigen inspanningen, worden intern gewaardeerd door onze mensen.  Dit moedigt op zijn beurt ons personeel aan om ervoor te zorgen dat we voortdurend de allerbeste service in onze branche bieden en daarvan profiteren dan weer onze klanten.

  Welzijn van de medewerker

  We begrijpen dat het welzijn van onze medewerkers cruciaal is voor het succes en de continuïteit van onze service en organisatie. We nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat we het fysieke, financiële en mentale welzijn van onze medewerkers ondersteunen. Door goed voor ons personeel te zorgen, kunnen we beter voor onze klanten zorgen.

  Working together

  Kom bij ons werken

  Zie onze carrière-sectie voor meer informatie over hoe u zich bij Gerson Relocation kunt aansluiten voor carrièremogelijkheden op het gebied van verhuizen en relocation diensten. Zie ook onze sectie Toewijding voor meer informatie over onze normen en waarden.

  Jobs at Gerson Relocation

  Bent u geïnteresseerd in een carrière in de internationale verhuisindustrie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap