skip to Main Content

Belangrijkste brancheverenigingen en accreditaties

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Wat zijn de belangrijkste netwerken en verenigingen voor de verhuis- en relocatiebranche?

  Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste verenigingen voor de internationale mobility industrie. Elke vereniging heeft zijn certificaten en gedragscode. De meeste verenigingen eisen dat leden worden gecontroleerd en leden moeten slagen en worden gecontrolereerd op naleving wetgeving, operationele capaciteiten. Bovendien worden verplichte verzekeringen gecontroleerd  en de financien onderzocht op kengetallen, zodat er zekerheid wordt verkregen omtrent kwaliteit en continuiteit van de organisatie.

  Harmony Relocation Netwerk

  Harmony Relocation Network is een wereldwijd netwerk van verhuis- en relocationpartners die moeten werken volgens ISO9001, ISO14001, ISO18001 en de duurzaamheidsnormen. Gerson Relocation is een gecertificeerd lid van Harmony Relocation Network.

  Harmony Relocation Network logo

  vertrouwen

  FIDI is de grootste wereldwijde samenwerkingscorporatie van onafhankelijke internationale verhuisbedrijven. FIDI is opgericht in 1950 en vertegenwoordigt de belangen van bedrijven die gespecialiseerd zijn in internationale verhuizingen.  De FAIM-standaard wordt gecontroleerd door FIDI’s eigen FAIM-stuurgroep die samenwerkt met EY (Ernst&Young)  om een ​​managementsysteem te bieden dat de aandacht richt op kwaliteitscriteria en wordt erkend door zakelijke klanten over de hele wereld.  De auditing wordt door EY gedaan , een onafhankelijke derde partij, gekend en erkend als gekwalificeerd auditor.

  Gerson Relocation is een gecertificeerd FIDI-lid en beschikt over het FIDI FAIM-kwaliteitscertificaat.

  Gerson Relocation is an accredited FIDI member

  FEDEMAC Federatie van Europese Nationale Verhuizersverenigingen

  Opgericht in 1959 en met hoofdkantoor in Frankfurt (Duitsland). De bestuursleden van FEDEMAC zijn de nationale verenigingen van de Europese verhuisindustrie. Bij FEDEMAC zitten de beste verhuisbedrijven en leveranciers van de verhuisindustrie. In totaal behartigt FEDEMAC de belangen van meer dan 1.600 professionele verhuisbedrijven in meer dan 27 Europese landen.

  FEDEMAC Federation of European Movers Associations

  Wereldwijde ERC

  ERC (Employee Relocation Council) is een netwerk van wereldwijde aanbieders van verhuizingen, immigratie en tijdelijke huisvesting. In de VS biedt het toegang tot makelaars en binnenlandse verhuispartners.  Het verzorgt ook certificaten en cursussen voor leden.

  Worldwide ERC

  IAM Internationale Vereniging van Verhuizers

  De International Association of Movers (IAM) is de grootste wereldwijde handelsvereniging van de verhuis- en relocatiebranche, waarvan de leden zich moeten houden aan de ethische code. Met meer dan 2.000 leden omvat het bedrijven die in meer dan 170 landen verhuis-, expeditie, logistiek en gerelateerde diensten verlenen. Sinds 1962 promoot IAM de groei en het succes van haar leden door lesprogramma’s, lidmaatschapsbeschermingen en unieke netwerkmogelijkheden aan te bieden om hun bedrijven en hun merken te verbeteren.  Gerson Relocation is een gecertificeerd IAM-lid.

  IAM International Association of Movers

  Kom meer te weten over onze lidmaatschap van de belangrijkste verhuis- en relocation verenigingen

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap