skip to Main Content

Internationale verhuisservices – het leven van expats gemakkelijker maken

Verhuizen voor het werk is al vele jaren een normale zaak en internationale verhuizingen blijven groeien naarmate bedrijven wereldwijd uitbreiden. Een van de meest voorkomende redenen om te verhuizen is om voor een internationale tak van dezelfde organisatie te werken, maar sommige mensen verhuizen voor een nieuwe carrièremogelijkheid. Het ondernemen van zo’n enorme verhuizing kan echter een uitdaging zijn en ook een ontmoedigende taak met veel planning en organisatie om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt. Daarom is het belangrijk dat bedrijven samenwerken met een goed Internationale verhuisservice- bedrijf om het leven van hun werknemers gemakkelijker te maken als ze expats worden.

 

Quiet waiting area in airport terminal at night

Eerste stap voor verhuizen naar het buitenland

Een van de eerste dingen die u moet doen als u een werknemer heeft die naar het buitenland verhuist, is contact opnemen met een internationale verhuisservice. Gerson Relocation zijn specialisten in internationale verhuizingen en we hebben mensen over de hele wereld verhuisd, maar elke verhuizing is anders. Er zijn enkele belangrijke factoren die we moeten weten, zoals of uw werknemer alleen of met een gezin verhuist en hoe lang hij in het buitenland zal wonen. Op deze manier kunnen we u professioneel advies en informatie op maat geven op basis van het land in gedachten.

Ondersteuning voor visa en werkvergunningen

De volgende stap die u moet nemen om een ​​werknemer naar het buitenland te verhuizen naar een ander land, is ervoor te zorgen dat hij recht heeft op werk en verblijf. Elk land is anders en ze hebben elk hun eigen beperkingen en vereisten. Een professioneel internationaal verhuisteam kan u adviseren over zakelijke verhuizingen en ervoor zorgen dat uw werknemer over de juiste visa en vergunningen beschikt. Sommige mensen moeten mogelijk ook een gezinsvisum aanvragen. Daarom is het belangrijk voor ons om de specifieke behoeften en vereisten te begrijpen. Overweeg een paar dingen bij deze stap;

 • Hoe lang blijft uw werknemer in het gastland?
 • Met wie verhuizen ze naar het land?
 • Uit welk land komen ze en welke immigratiebeperkingen gelden er?

Opslagdiensten in het VK

Vaak verhuizen medewerkers voor een korte periode naar een ander land om een ​​werkopdracht uit te voeren, zoals het helpen opzetten van een internationale vestiging. Deze opdrachten zijn vaak voor een kortere tijd, zoals een jaar, dus het is waarschijnlijk dat ze terugkeren naar het VK zodra dit is voltooid. In dit geval kan uw werknemer sommige items in een beveiligde opslagruimte willen opslaan.

Een thuis vinden in het buitenland

Een van de belangrijkste overwegingen die u moet maken bij het zoeken naar woonruimte voor uw werknemer, is om na te denken over hoeveel mensen er wonen. U moet ook de duur van het verblijf weten. Als ze voor een korte periode naar een ander land verhuizen en alleen verhuizen, dan heb je misschien maar een klein appartement nodig. Maar als ze van plan zijn om met een gezin te verhuizen, moet je iets groters vinden en bij voorkeur iets in de buurt van een plaatselijke school. We kunnen uw werknemer helpen zich te vestigen door deskundig advies te geven over lokale gebieden, lokale transportroutes en te helpen bij het vinden van plaatsen in lokale scholen voor kinderen.

Dit zijn enkele van de belangrijkste aandachtspunten waar u aan moet denken bij het internationaal verhuizen van een werknemer, maar er zijn er nog veel meer. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen, of om meer te weten te komen over onze kernservices.

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap