skip to Main Content

Hoe u uw verhuisplannen op schema houdt

Thuis blijven betekent niet noodzakelijkerwijs dat uw plannen om naar een nieuw huis te verhuizen of naar een nieuw land te verhuizen voor onbepaalde tijd moeten worden opgeschort. Gelukkig zijn er enkele handige opties beschikbaar via Gerson Relocation die u kunnen helpen uw verhuizing op het goede spoor te houden en klaar te zijn wanneer u dat bent.

Boek hier een tijdslot voor uw gratis video-enquête en verhuisconsult

Hoe u uw verhuisplannen op schema houdt

 

Video surveys for your home move
 

Video-enquêtes en verhuisadvies

Om een ​​nauwkeurige schatting te krijgen van het aantal items dat u wilt verplaatsen (vereist voor een verhuisofferte), moet u meestal een overzicht hebben van de items in uw huis.

Onze video-enquêteservice is gratis en helpt u bij het plannen van uw verhuizing met uw mobiele telefoon, tablet of iPad in plaats van dat een landmeter persoonlijk bij u langskomt – perfect als u uw huis niet uit kunt.

Een belangrijk onderdeel van een internationale verhuizing is het identificeren van het aantal items dat u naar uw nieuwe locatie wilt verplaatsen en het controleren van de items die u wilt verplaatsen op items die speciale zorg vereisen, of voor internationale verhuizingen van items die speciale douane-overwegingen hebben om dure kosten vermijden. Normaal gesproken houdt dit in dat u een huiszoeking doet. Dankzij onze virtuele enquête-app hoeft u uw huis niet te verlaten of iemand uw eigendom te laten bezoeken om de enquête uit te voeren en u een gratis advies te geven voor uw aanstaande verhuizing.

Als u bekend bent met Skype of videogesprekken op uw telefoon voert, zult u zich perfect op uw gemak voelen met het formaat. U voert een videogesprek met onze professionele verhuisexperts, die hen de items in uw huis laten zien die u wilt verplaatsen, waarna zij gratis advies geven over wat er nodig is en u vervolgens een rapport en een offerte bezorgen – eenvoudig en nauwkeurig!

Het gebruik van onze Video-enquête-app is net als het gebruik van FaceTime, Skype, WhatsApp Video of een ander videogespreksysteem dat u gebruikt.

Als je het nog niet hebt geprobeerd, is het de moeite waard om het eens te proberen. Het enige dat u nodig hebt, is een fatsoenlijk wifi- of telefoonsignaal. Het is ook veilig en u heeft de volledige controle.

Net Vul het formulier in om een video Survey tijdslot verzoeken u liever en wij doen de rest.

 

Onderzoek het verhuisproces en je nieuwe bestemming vanaf je bank

Krijg een voorsprong en leer uw nieuwe bestemmingsland kennen met onze gratis bestemmingsgidsen . Ze zijn beter dan Wikipedia en geschreven door verhuisexperts, wonen op locatie en bieden een overzicht van lokale vastgoedmarkten, scholing, culturele aspecten waar je op moet letten en informatie om je te helpen je te vestigen. Onze gids voor het internationale verhuisproces is ook van onschatbare waarde met veel checklists en jargon-bijsluiters.

Reserveer uw verhuizing met flexibele data

Zodra u uw verhuisofferte heeft ontvangen en u bent blij om verder te gaan, kunt u eenvoudig uw acceptatie bevestigen en de datum voor uw verhuizing reserveren. Maak je geen zorgen als de datum van je verhuizing waarschijnlijk verandert, want je kunt een kleine aanbetaling doen en onze flexibele optie kiezen, wat betekent dat zodra je in staat bent om te verhuizen, we de datum voor je kunnen bepalen.

 

Plan uw financiën met Gerson FX

Als u uw geld internationaal wilt overmaken of valuta wilt wisselen , dan kan onze FX-service u helpen uw financiën onder controle te krijgen. Er zijn verschillende tools beschikbaar waarmee u de inkooptarieven kunt beheren. Bekijk hier de FX-opties die voor u beschikbaar zijn. Als u geïnteresseerd bent, kunt u een gratis aanvraag indienen en met een FX-expert spreken. Door gebruik te maken van een gespecialiseerde FX-service bespaart u ook op bankkosten.

 

Gerson FX international money transfers
Save on bank charges and choose the exchange rate you want with Gerson FX

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap