skip to Main Content

Uw bedrijf en werknemers verhuizen naar Malta

We verhuizen al sinds de jaren ’60 gezinnen en zakenmensen naar Malta. Als het gaat om het verhuizen van uw bedrijf naar Malta, en eventuele werknemers als onderdeel van uw project, zijn er veel dingen waar u rekening mee moet houden.

Uw bedrijf en personeel verhuizen naar Malta

Deze blog is geschreven in samenwerking met onze vrienden in het Welcome Center Malta, die u kunnen helpen bij het opzetten van uw bedrijf en u links kunnen geven naar de marktleiders voor zakelijke diensten, gespecialiseerd in belastingadvies, bankieren, commercieel eigendom, gegevensbescherming en nog veel meer.

 

Relocating your business and employees to Malta

Een bedrijf beginnen

Kom meer te weten over bedrijfsoprichting in Malta en ontdek wat de beste optie voor u is. De experts van Welcome Centre Malta streven ernaar u te helpen bij het registreren en openen van uw bedrijf in Malta.

 

Het belastingstelsel en voordelen van Malta

Malta heeft een concurrerende jurisdictie voor belastingplanning en bedrijfsstructuren en een van de voordelen is het volledige toerekeningssysteem. Een in Malta opgerichte vennootschap is hier ook belasting verschuldigd en zou onderworpen zijn aan belasting op belastbare inkomsten afkomstig uit Malta, belastbare inkomsten afkomstig buiten Malta (als de inkomsten worden ontvangen in of overgemaakt naar Malta) en belastbare winsten gerealiseerd in Malta (zoals buiten Malta gerealiseerde winsten zijn vrijgesteld, zelfs indien zij in Malta zijn ontvangen).

Er is een vast tarief van 35% vennootschapsbelasting, maar Malta hanteert een volledig toerekeningssysteem. Dit betekent dat het totale effectieve belastingtarief voor in Malta gevestigde bedrijven 5% is. Malta heeft ook in eigen land vrijstellingen voor dubbele belasting, zoals verdragsverlichting, eenzijdige vrijstelling en forfaitaire buitenlandse belastingkredieten. Door de belastingverminderingsmechanismen en het volledige toerekeningssysteem te combineren, zal het belastingtarief doorgaans worden verlaagd van 35% tot tussen 0% en 6,25%.

– Zakelijke diensten – https://www.welcome-center-malta.com/business-in-malta/corporate-services/ – Oprichting van een
bedrijf in Malta – https://www.welcome-center-malta.com/company- formatie-in-malta-beschikbare-rechtsvormen-vereisten/

Een huurwoning vinden of een huis kopen in Malta

Als het gaat om het vinden van het juiste onroerend goed in Malta, of u nu wilt kopen of huren, de prijzen variëren nogal, afhankelijk van de locatie, verhuurder en stijl. Om dit proces te vergemakkelijken, geeft de portfolio van Welcome Centre Malta u inzicht in enkele van de mooiste eigendommen op het eiland.

Leaseovereenkomsten

U moet waarschijnlijk een contract voor een huurovereenkomst ondertekenen om de eigenaar en de huurder te beschermen. Het definieert de voorwaarden van de huur – inclusief huurtarieven, de lengte van de huurperiode en vergoedingen voor reparatie. Uw verhuisconsulent helpt u dit proces te managen.

Als uw huur reparatie of onderhoud vereist terwijl u daar woont, neem dan contact op met de eigenaar of de leasingagent – afhankelijk van wat in uw contract staat – voordat u probeert om het werk zelf te doen.

Langdurige huur

Om een ​​huurwoning veilig te stellen, moet u een borg betalen die wordt teruggegeven nadat het contract is afgelopen, u bent verhuisd, uw energierekeningen hebt gewist en een controle bij het uitchecken geen vervalsingen of schade aan het licht brengt die moeten worden terugbetaald.

Neem een ​​maand voordat uw contract afloopt contact op met uw makelaar of eigenaar en laat hen voor de laatste dag weten of u uw contract wilt verlengen of van plan bent te verhuizen. Zo hebben ze voldoende tijd om zeker te weten dat het appartement voor u beschikbaar is of om een ​​andere huurder te vinden.

Korte termijn lease

Om een ​​huurwoning voor een kort verblijf te reserveren, wordt over het algemeen een aanbetaling van 25 procent gegeven, en een paar weken voor aankomst nog eens 25 procent.

– Onroerend goed in Malta – https://www.welcome-center-malta.com/your-guide-to-find-property-in-malta/

 

Scholing opties

Er is een scala aan mogelijkheden voor lokale scholen, maar Maltees is de taal waarin de meeste taallessen worden gegeven.

Internationale scholingsmogelijkheden

Verdala International School is gevestigd in Fort Pembroke, twintig minuten van Valletta. Het bedient studenten van de kleuterschool tot en met klas 12. Er zijn veel buitenschoolse activiteiten. Verdala biedt het International Baccalaureate (IB) -programma aan haar middelbare scholieren. Expats sturen hun kinderen over het algemeen naar Verdala, of naar een van de particuliere en staatsscholen met een Brits curriculum, in tegenstelling tot de plaatselijke scholen waar lessen in het Maltees gegeven kunnen worden.

 

Verhuis- en douane-informatie voor het verhuizen van huishoudelijke goederen

Hieronder vindt u een lijst van de documenten die u nodig heeft bij het plannen van een internationale verhuizing naar Malta:

 • Origineel paspoort (van de persoon die de goederen verplaatst/importeert)
 • Waardevolle verhuisinventaris voor Maltese douane
 • Verhuispaklijst – We zullen deze invullen als u wilt dat wij een volledige inpakservice voor uw verhuizing uitvoeren
 • Originele vrachtbrief (OBL) / Express Release / Air Waybill (AWB) – Dit regelen wij als u de gehele internationale verhuizing naar Malta voor u voltooit.
 • Werkbrief van oorsprong

 

Bewegende kunst

Een verrassend groot aantal mensen die naar Malta verhuizen, hebben hun eigen kunstcollecties. Het klimaat en zonlicht kunnen hun tol eisen van kunstwerken. Zorg ervoor dat u een geverifieerde specialist in het verplaatsen van kunst inschakelt die u kan adviseren en de nodige expertise kan bieden om koffers van museumkwaliteit, transport en douane-inklaring te bieden.

 

Jachtregistratie

Dit is een andere enorme industrie op het eiland. Het hebben van voldoende voordelen bij het zeilen met een Maltese vlag, trekt veel zeilliefhebbers naar Malta. Enkele van de diensten voor jachtregistratie in Malta omvatten jachtcertificeringen, beoordeling van documentatie en bedrijfsvorming.

– Jachtregistratie in Malta – https://www.welcome-center-malta.com/business-in-malta/yacht-registration-in-malta-advantages-and-registration-options/

Luxe diensten

Of u nu op zakenreis bent op zoek naar conciërgeservice of gewoon uzelf echt wilt verwennen terwijl u in Malta bent, kijk naar de luxe diensten die worden aangeboden door Welcome Centre Malta. U vindt er conciërge- en butlerdiensten op maat, jetcharters, jachtcharters en exclusieve autoverhuur.

– Conciërgeservice – https://www.welcome-center-malta.com/luxury/concierge-service/

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap