skip to Main Content

Internationale verhuisservices en wereldwijd verhuisbeheer

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  FIDI FAIM en ISO gecertificeerd internationaal verhuizen en wereldwijd verhuisbeheer

  Sinds 1961 verhuizen wij medewerkers, senior executives en CEO’s. Gedurende deze tijd hebben we consequent een reputatie opgebouwd voor uitmuntende service en hebben we een groot aantal prijzen gewonnen voor onze servicekwaliteit.

  Wereldwijd verhuisbeheer

  We bieden een complete wereldwijde verhuisservice om uw verhuizingen van en naar elke locatie wereldwijd te beheren.  Wij bieden u volledig inzicht en controle over uw verhuizingen.  Al onze verhuizingen worden consequent geleverd volgens de hoogste standaard en met een zorgvuldig oog op de kosten.

  Onze verhuisbeheerdiensten zijn ontworpen om uw Global Mobility-team een ​​top-down overzicht te geven van mogelijke internationale verhuisleveranciers en wij maken een onafhankelijke selectie van goedgekeurde partners uit ons wereldwijde netwerk van partners mogelijk voor u.

  We helpen u op lange termijn geld te besparen en bieden uw medewerkers nog steeds de juiste middelen en leveranciers die ze nodig hebben om succesvol naar hun nieuwe baan en huis te verhuizen en de juiste start te maken.

  Programma management

  Al onze diensten worden ondersteund door onze unieke programmabeheeroptie die is ontworpen om uw team volledige controle te geven via een enkele servicehub. Dit zorgt voor een toegankelijke en responsieve service voor u en uw medewerkers.

  Global Mobility Programme - Moving

  Nederlandse & Britse verhuisprogramma’s voor Europese verhuizingen

  U kunt gebruik maken van onze interne service voor Nederland en het VK en onze Europese vloot om zo door-to-door verhuisdiensten in heel Europa te laten uitvoeren.  Allemaal als onderdeel van onze verhuisbeheerservice.

  Call talking on phone with headset

  Het aanstellen van uw reeds gekozen verhuisleveranciers:

  Ons team van verhuisbeheerspecialisten zal met u en uw wereldwijde mobiliteitsmanagers samenwerken om het door u gekozen lokale verhuisleveranciers als vaste agent aan te stellen  en met hen te samenwerken. Wij zullen ervoor zorgen dat uw gekozen verhuisleveranciers zich houden aan de wereldwijde serviceleveringsvereisten van uw en onze organisatie.

  We controleren en benchmarken voortdurend het wereldwijde verhuisnetwerk om ervoor te zorgen dat u de beste prestaties krijgt voor de beste prijs.

  Ervoor zorgen dat u bij elke verhuizing de beste waarde ontvangt

  We gebruiken ons wereldwijde netwerk om de kosten van twee of meer van onze goedgekeurde partners te beoordelen om zo ervoor te zorgen dat u voor elke verhuizing de best mogelijke kosten en service ontvangt. We maken ook onze keuze voor een verhuispartner bij elke verhuizing afhankelijk van de vereiste specialisatie. Bijvoorbeeld voor fine art-specialisten en verhuizers van klassieke voertuigen.

  Het monitoren van kosten en prestaties van verhuisaanbieders

  Wij geven feedback over de stappen die wij voor u uitvoeren en geven een duidelijk rapport over de prestaties van uw programma.

  Internationale verhuisdiensten gecoördineerd en geleverd door ervaren internationale verhuisexperts

  Onze internationale verhuisdiensten worden geleverd door ons team van zeer ervaren internationale verhuisspecialisten. Van onze deskundige vehuistaxateurs, professionele inpakploegen, meerdere moderne gespecialiseerde voertuigen en veilige opslagfaciliteiten in Nederland (Rotterdam) en het VK (diverse locaties door het gehele land) . Wij hebben genoeg expertise in ons bedrijf  om u wereldwijd de meest betrouwbare verhuisservice te bieden.

  Een uitzonderlijke verhuiservaring

  Wij bieden een ervaren Relocation Manager om uw werknemer te ondersteunen en te begeleiden tijdens zijn/haar verhuizing en om hun eerste aanspreekpunt te zijn.  Onze Relocation Manager richt zich op de behoeften van de assignee die wordt verplaatst en zorgt voor een uitzonderlijke internationale verhuiservaring.  Door gebruik te maken van een ervaren Relocation manager worden serviceproblemen en kosten verminderd, wat de druk op uw Global Mobility-team vermindert en uw verhuizende medewerkers. waardoor uw medewerkers niet afgeleid worden door de verhuizing en zich snel kunnen focussen op hun werk.

  Onze no-noise belofte

  Wij zorgen voor de verhuizing van uw medewerkers en focussen ons op hun verhuiswensen. Dit betekent dat uw tijd niet wordt besteed aan het oplossen van problemen rondom de verhuizing.

  Wat maakt ons zo goed in het regelen van verhuizingen

  We hebben een FIDI FAIM- en ISO-gecertificeerde verhuisservicecapaciteit in Nederland en het VK, met onze eigen deskundige taxateurs, professionele verpakkingsploegen, een vloot van moderne gespecialiseerde voertuigen en veilige (douane) opslagfaciliteiten. Sinds 1961 beheren we echter ook verhuizingen van en naar elk land wereldwijd en gebruiken we dit gedetailleerde begrip van service om onze goedgekeurde verhuispartners wereldwijd te selecteren en te beheren.

  We beheren wereldwijde en regionale contracten en beoordelen concurrerende aanbestedingen van meerdere goedgekeurde partners op elke locatie. Dit zorgt ervoor dat u de beste service krijgt tegen de beste beschikbare marktprijs.

  11 Redenen om te kiezen voor de verhuisservice van Gerson Relocation:

  1. Eén aanspreek persoon (SPOC)
  2. Wereldwijde leveranciers van de beste verhuisdiensten voor uw internationale verhuizingen
  3. Maak gebruik van uw favoriete regionale providers en laat ons ze voor u beheren
  4. Kosten vergelijking
  5. Flexibiliteit en ontworpen rond uw behoeften
  6. Starten, volgen en controleren van alle verhuisbewegingen via ons webportaal
  7. Controles en transparantie van uw hele programma in alle regio’s
  8. Naleving van wereldwijde en lokale wettelijke vereisten
  9. Mogelijkheid om verhuizen te integreren als onderdeel van een breder verhuis/relocation programma
  10. “No-Noise”-belofte vermindert de druk binnen uw team
  11. Minder servicefouten en betere kostenbeheersing

  Wilt u de beste service tegen de beste prijs? Praat met Gerson Relocation, de specialisten van Global Move Management.

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap