skip to Main Content

Hoe vanuit het VK naar de VS te verhuizen: uw essentiële gids

Op zoek naar deskundig advies over hoe u als Brits staatsburger naar de VS kunt verhuizen? Deze blog heeft precies wat je zoekt. Leer alles wat u moet weten over verhuizen naar Amerika vanuit het VK – van essentiële stappen tot visa.

Dit zal waarschijnlijk niet veel lezers choqueren, maar de VS is het op één na populairste land voor Britse emigratie, alleen verslagen door Australië. Het is niet bepaald moeilijk om te zien waarom.

De cultuur is anders, maar toch vergelijkbaar. De taal heeft natuurlijk zijn eigenaardigheden, maar het is Engels, daar bestaat geen twijfel over. Het is een welvarend land vol geweldige vooruitzichten en het heeft elk klimaat dat je maar kunt wensen – van bergen en meren tot gouden stranden en verzengende zomeravonden.

Het Land van de Vrijen wenkt elk jaar tot nu toe duizenden Britten, en nog veel meer die ervan dromen om die reis over de vijver te maken. Als verhuisspecialisten krijgen we vaak de vraag hoe we vanuit het VK naar de VS kunnen verhuizen. Dit is ons advies:

 

The statue of liberty with new york city in the background

Zoek een verhuisbedrijf

Verhuizen naar het buitenland is niet een taak die lichtvaardig moet worden ondernomen. Er zijn veel dingen te doen en veel elementen van de verhuizing te beheren (bekijk onze gids voor de stadia van een internationale verhuizing ). Het wordt aanbevolen dat u een internationaal verhuisbedrijf inhuurt om u te helpen bij uw verhuizing naar Amerika vanuit het VK.

Internationale verhuisservices, zoals wij hier bij Gerson Relocation, kunnen helpen bij het sorteren van de basisprincipes zoals planning, douane, datums en verzending, evenals meer persoonlijke verhuiselementen, zoals het vinden van scholen, het huren van accommodatie en gewoon in het algemeen.

De complexiteit van een verhuizing naar de Verenigde Staten lijkt misschien ontmoedigend als u de verhuizing onafhankelijk aanpakt. Wanneer u echter wordt ondersteund door een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in internationale verhuizingen, een service die u de ondersteuning, begeleiding en projectbeheer kan bieden die u nodig heeft, wordt het hele proces veel eenvoudiger – en een stuk minder stressvol.

Vraagt ​​u zich af hoe u vanuit het VK naar de VS kunt verhuizen en denkt u misschien de hulp nodig te hebben van een internationaal verhuisbedrijf als Gerson Relocation? Van een toegewijde verhuismanager tot een op maat gemaakte enquête voorafgaand aan de verhuizing, wij zorgen ervoor dat uw verhuizing naar het buitenland precies verloopt zoals u dat wilt.

Sorteer de essentie

Je verhuislocatie uitkiezen en alle spannende dingen plannen die je gaat doen, is waarschijnlijk alles wat je in je hoofd hebt, maar een verhuizing naar de VS vanuit het VK brengt ook veel saaiere, arbeidsintensievere processen met zich mee. Toch moeten ze gedaan worden.

Om een ​​stabiele toekomst in uw nieuwe natie veilig te stellen, moet er tijd worden geïnvesteerd in het sorteren van de essentie en basisprincipes van het leven. Hier zijn een paar dingen die aandacht vereisen voordat je naar Amerika verhuist:

 • De taal leren: Overal in de VS is Engels de officiële taal. Iedereen die naar de Verenigde Staten verhuist en geen Engels spreekt, zal waarschijnlijk aanzienlijke problemen ondervinden als het gaat om het dagelijks leven en de communicatie met hun nieuwe buren. Als je eenmaal Amerika hebt bereikt, kun je een openbare school, hogeschool of lokale organisatie benaderen die je kan helpen de taal te leren. U kunt ook Amerikaans Engels leren spreken voordat u een willekeurig aantal online cursussen volgt.
 • Tijdzone: als een land met een aanzienlijke landmassa, zijn er eigenlijk vier verschillende tijdzones binnen de Verenigde Staten. Afhankelijk van waar je naartoe gaat in de VS, bevind je je in een van de volgende tijdzones:

* EST (Eastern Standard Time) = GMT min 5 uur

* CST (Central Standard Time) = GMT minus 6 uur

* MST (Mountain Standard Time = GMT min 7 uur

* PST (Pacific Standard Time) = GMT minus 8 uur

* Alaska = GMT min 9 uur

* Hawaii is GMT min 10 uur

De VS houden ook rekening met de zomertijd, die loopt van de 2e zondag van maart tot de 1e zondag van november. Dit kan in sommige delen van het land enigszins variëren, maar is de algemene regel.

 • Opslag : Voor korte tijd naar het buitenland verhuizen betekent dat u wellicht niet al uw spullen mee wilt nemen. Zelfs als u voor de lange termijn naar het buitenland verhuist, kan het te veel gedoe zijn om alles wat u bezit in één keer te nemen – bezittingen die u een leven lang heeft gekost om te verwerven – te veel gedoe. Sorteer opbergmogelijkheden voordat u verhuist, zodat u uw meest dierbare bezittingen kunt houden zonder dat u hoeft te verhuizen met alles wat u ooit hebt gekocht.
 • Eigendom: het lijkt misschien voor de hand liggend, maar je hebt een woonruimte nodig als je naar Amerika verhuist. De manier waarop u onroerend goed verwerft, kan ook afhangen van uw visumtype (dat we later zullen bespreken) en hoe lang u in het land bent. Zorg dat u vroeg op de hoogte bent van eigendommen en accommodatie om uzelf later hoofdpijn te besparen.
 • Verzekeringen : Gezondheidszorg in de VS is een controversieel onderwerp . We zijn hier niet om buitenlandse politiek te bespreken, maar zoals je waarschijnlijk weet, heb je een verzekering nodig om in de VS behandeld te worden – of je krijgt te maken met enorme rekeningen. Sluit tijdig uw verzekering af om problemen te voorkomen. Je hebt ook een verhuisverzekering nodig om je reis te dekken.
 • Sociale zekerheid (SSN): mensen die in de Verenigde Staten wonen en werken, hebben een sofinummer nodig. Het is vergelijkbaar met een National Insurance Number (NI) in het VK en stelt de overheid in staat om de lonen van individuen te volgen voor belastingen en uitkeringen. U moet een SSN aanvragen door een aanvraag in te vullen en een bewijs van uw identiteit te verstrekken, evenals informatie die bevestigt dat u in de Verenigde Staten kunt werken (visum- of immigratiestatus).
 • Een voertuig meenemen: Verhuizen naar de VS met uw voertuig kan een grote onderneming zijn. Als u via uw werkgever verhuist, wilt u weten of er al dan niet beperkingen gelden met betrekking tot de grootte van uw huishoudelijke zendingen. Als de beperkingen van uw werkgever uw beslissing om een ​​auto mee te nemen niet belemmeren, of als u niet verhuist voor uw werk, zijn er enkele belangrijke dingen die u moet weten over het bezitten van een voertuig in de Verenigde Staten. Uw voertuig moet officieel geregistreerd zijn met een “Certificate of Title”. U moet ook een verzekeringsbewijs hebben en het voertuig registreren in de staat waarin u gaat wonen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de RDW van de betreffende staat.
 • Verhuizen van huisdieren : Je kunt niet weggaan en je huisdier gewoon achterlaten, maar hoe krijg je ze naar het buitenland? Het verhuizen van een huisdier naar de VS is natuurlijk ingewikkeld, maar er is geen reden waarom u ze niet mee kunt nemen als u weet wat u doet. Lees de processen en procedures in en volg deze tot op de letter. Vaccinaties halen, dierenpaspoorten en vervoer regelen. Doe alles goed, plan dingen vroeg en u zult geen moeite hebben om uw huisdier naar de VS te verhuizen.
 • Bankieren: om iets in de VS te doen, heb je contant geld nodig. Hoewel de meeste banken internationaal zijn, worden er kosten in rekening gebracht voor uw Britse rekening en kaart voor gebruik in het buitenland. Stel zo vroeg mogelijk een Amerikaanse bankrekening in. Dit bespaart u tijd en zorgt voor eenvoudigere transacties bij het sorteren van andere items op uw lijst, zoals eigendommen en verzekeringen.

Bij Gerson Relocation dekken onze diensten alles, inclusief hulp bij het vinden van onroerend goed, het sorteren van verzekeringen en het verhuizen van uw huisdier . Als je denkt dat je hulp nodig hebt bij het voorbereiden van de essentiële zaken, dan zijn wij het team voor jou.

Verder lezen: Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen over de belangrijkste fasen van een internationaal verhuisproces.

Verkrijg het juiste visum

Wanneer u nadenkt over hoe u vanuit het VK naar de VS kunt verhuizen, komt er waarschijnlijk één woord in u op: Visa.

Om permanent in de Verenigde Staten te wonen en te werken, moet u over het juiste type visum beschikken. Dit kan een lang proces zijn, dus we raden u aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met het regelen van uw immigratie. Veel zaken kunnen meer dan een jaar duren voordat ze volledig zijn verwerkt en geaccepteerd .

Bij het zoeken naar een visum om de VS binnen te komen om permanent te werken en te wonen, zijn er een paar opties voor Britse staatsburgers . Dit zijn de meest verkregen soorten visa:

 • Gesponsorde werkgelegenheid: als u in de VS wilt werken, kunt u het land het beste permanent binnenkomen door sponsoring van een bedrijf te verwerven. Als een in de VS gevestigd bedrijf u vraagt ​​om voor hen te werken, mag u waarschijnlijk verhuizen. Dit betekent akkoord gaan met een baan voordat u verhuist – en ook werk vinden!
 • Werkvisum: U kunt een visum krijgen om in de VS te werken zonder een directe werknemersponsor. Om dit te doen, moet je passen binnen zeer specifieke criteria. De beste manier om in aanmerking te komen om te solliciteren, is door een diploma te behalen – met een master of PhD vergroot je je kansen – en minimaal vijf jaar in het veld te werken. Om een ​​werkvisum te krijgen zonder sponsoring, moet je effectief je waarde bewijzen aan de Amerikaanse werkgemeenschap. Ook heb je meer kans om binnen te komen als je beroep onder de lijst met vaardigheidstekorten past.
 • Familie: Als een lid van uw familie een staatsburger van de Verenigde Staten is, kunt u met hun steun mogelijk een visum aanvragen. Gezinsvisa zijn een vrij stabiele manier om permanent toegang te krijgen tot de Verenigde Staten, hoewel het lang duurt om ze te verkrijgen. Deze processen gaan sneller als u een kind bent van de persoon in kwestie, of gaat trouwen.

Belangrijke opmerking: voor degenen die proberen met pensioen te gaan in de Verenigde Staten, zul je een aantal problemen tegenkomen. Er is geen type visum dat buitenlanders het recht geeft om in de VS te wonen als ze niet werken, tenzij je hun Green Card-loterij wint . Uw opties op dat moment zijn een niet-permanent visum of werken voordat u met pensioen gaat en binnen die periode het staatsburgerschap verkrijgt.

Zich vestigen

Je hebt de logistiek geregeld, je visa zijn allemaal in orde en je hebt eindelijk voet op Amerikaanse bodem gezet. Je bent waarschijnlijk nog niet klaar om je voeten omhoog te schoppen en te genieten van de Amerikaanse manier van leven. Het is waarschijnlijk dat u een aantal taken moet uitvoeren voordat u zich volledig kunt settelen.

 • Een huis vinden: in veel gevallen zul je in eerste instantie in een soort van tijdelijke accommodatie wonen wanneer je voor het eerst in de VS aankomt. Hierdoor heb je wat meer tijd om een ​​geschikte plek te vinden om voor langere tijd bij de bron te wonen.
 • Huren of kopen?: De beslissing om een ​​huis in Amerika te kopen of te kopen, wordt waarschijnlijk bepaald door hoe lang u van plan bent in de Verenigde Staten te blijven. Als je er bent voor een kortlopend contract, is huren het meest praktisch. Als u echter voor een langere periode in de VS verblijft, kan het de moeite waard zijn om een ​​huis te kopen. Het kopen van een huis in Amerika is eigenlijk vrij eenvoudig, hoewel u bepaalde documentatie moet indienen, zoals Amerikaanse belastingaangiften en een sterke kredietgeschiedenis. Dit is waarschijnlijk niet iets dat u kunt bieden zodra u in het land gaat wonen en werken, dus dit is misschien iets om naar te streven.
 • Zich verplaatsen: in tegenstelling tot Groot-Brittannië, en inderdaad een groot deel van Europa, kunnen de Verenigde Staten een beetje lastiger zijn om zich te verplaatsen. De meeste (maar zeker niet alle) bruisende grootstedelijke gebieden hebben een redelijk tot sterke openbaarvervoersinfrastructuur, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor meer landelijke of voorstedelijke gebieden. Voor het grootste deel, tenzij je naar een stad als New York verhuist, heb je een auto nodig. U hebt een rijbewijs nodig om legaal een voertuig te besturen in de Verenigde Staten. Dit kan op twee manieren: ten eerste kunt u een IDP (International Drivers Permit) verkrijgen vanuit uw eigen land. Dit is in wezen het bewijs dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs in uw eigen land en geeft u tijdelijk verlof om te rijden in uw land van bestemming. De andere optie is om een ​​​​rijbewijs aan te vragen bij de DMV van uw staat. Elke staat is iets anders, maar u zult waarschijnlijk een oogonderzoek moeten doen en uw kennis en begrip van de rijwetten in uw land moeten tonen. U kunt ook geen rijbewijs aanvragen, tenzij u over de juiste immigratiedocumentatie beschikt.

Hoe vanuit het VK naar de VS te verhuizen en het succesvol te maken: integreren en gedijen?

Wanneer ze naar Amerika verhuizen, laten Britten zich vaak meeslepen door de praktische zaken van het leven. Dan, eenmaal daar, wordt het allemaal om de ervaring. De reis; de bezienswaardigheden en geluiden; cultuur opsnuiven.

Wat zovelen niet doen, is integreren.

Verhuizen naar de VS vanuit het VK gaat niet over het zijn van een bezoeker in een vreemd land, het gaat erom van deze plek je thuis te maken. Vergeet niet deel uit te maken van uw nieuwe huis; uw nieuwe gemeenschap. Ja, de bergen, de open wegen, de grote maaltijden en duizelingwekkende steden zijn de moeite waard om te ervaren, maar dat geldt ook voor de kleine geneugten in het leven.

Doe de dingen die je thuis zou doen. Ga naar gemeenschapsevenementen, word lid van sportclubs, doe mee aan lokale bezigheden, ontmoet mensen en word onderdeel van het landschap . De opwinding om naar de VS te verhuizen kan in het begin alles zijn wat je nodig hebt om jezelf te onderhouden, maar als je je begint te settelen, zullen de meesten een vorm van heimwee gaan ervaren. De truc om een ​​verhuizing naar de VS vanuit het VK tot een succes te maken, is integratie .

Beschouw verhuizen naar de VS niet als een Brit die in een ander land woont . Probeer er eens over na te denken om als Brit naar de VS te verhuizen en lid te worden van hun nieuwe land.

Heb je wat hulp nodig bij het integreren en aanpassen aan je nieuwe Amerikaanse huis? Onze gebiedsoriëntatieprogramma ‘s kunnen u daarbij helpen. Word een echt lid van uw gemeenschap en leer alles over uw nieuwe huis. Wees geen bezoeker, wees een bewoner!

 

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap