skip to Main Content

Rene van Valen aangekondigd als algemeen directeur van Gerson Relocation BV

Met ingang van 1 ste januari 2021, Rene van Valen voegt Gerson Relocation, de bewegende en verhuizing bedrijf, waar hij de rol van General Manager voor Nederland zal nemen. Hij sluit zich aan bij Gerson Relocation in een zeer opwindende tijd van verandering en kansen, niet alleen voor Gerson Relocation maar onze bredere industrie.

Rene’s carrière in de relocation-industrie omvat 25 jaar, gedurende welke tijd hij senior functies bekleedde binnen de zakelijke, consumenten- en commerciële kant van de relocation-industrie. Vandaag de dag blijft Rene optreden als bestuurslid van FIDI Nederland en deelt hij zijn kennis ook als trainer van FIDI Academy.

Vanaf januari zal hij de voortgang en duurzame groei van Gerson Relocation in Europe leiden, vanuit ons nieuw gevormde kantoor in de regio Rotterdam. De belangrijkste focus van Rene ligt op de ontwikkeling van Gerson Relocation BV binnen Nederland en de bredere Europese markt.

Picture of Rene van Valen - Gerson Relocation BV

Voordat hij bij Gerson Relocation BV in dienst trad, was hij 5 jaar International General Manager van Van der Ent Group.

René van Valen zegt; Na eerder te hebben gewerkt met Paul Evans, voorzitter van de AGM Group, die veel medewerkers van Gerson Relocation UK persoonlijk kende en een geweldige kans werd geboden om niet alleen General Manager te worden, maar ook om een ​​aandeel in het bedrijf te hebben en daarom deel uit te maken van de strategische ontwikkeling, maakte het is dan ook een zeer voor de hand liggende keuze om je aan te sluiten bij Gerson Relocation BV, die onlangs het bedrijf Dijkshoorn uit Rotterdam heeft overgenomen.

Ik kijk er naar uit om vanaf het front te leiden en echt het tempo te bepalen voor de groei van Gerson Relocation BV en Dijkshoorn, dit is een fantastische kans voor mij en mijn nieuwe team. Als onderdeel van AGM Group en bovendien ideaal gelegen in de haven naar het vasteland van Europa, Rotterdam, kunnen we een volledig scala aan verhuisdiensten aanbieden aan internationale agenten, zakelijke en particuliere klanten.

Deel uitmaken van de continue groei van AGM Group met een focus op Nederland is voor mij een grote eer en ik vind het geweldig om deel uit te maken van het bredere AGM Group-team.

Ik kijk ernaar uit om in 2021 met oude vrienden te werken en veel nieuwe vrienden te maken.”

Paul Evans, voorzitter van de AGM Group en Russell Start, Managing Director van de AGM Group, merkten op:  We zijn erg verheugd om het nieuwe, in de EU gevestigde centrum van Gerson Relocation in Nederland te openen. We zijn even enthousiast om Rene van Valen te verwelkomen in ons team. Rene, met wie we vele jaren hebben samengewerkt, brengt een schat aan ervaring en kennis in de sector met zich mee die van onschatbare waarde zal zijn naarmate we blijven groeien en Gerson Relocation binnen de AGM Group blijven ontwikkelen. We zien Rene als een geweldige aanvulling op het Gerson Relocation-team en zijn leiderschap zal ons helpen onze strategische doelen te bereiken, die onze klanten centraal stellen in alles waar we naar streven. Veel succes Rene, we kijken ernaar uit om met je samen te werken.”

AGM Groep

Elk van de merken van de AGM Group is gericht op het leveren van een eersteklas service van wereldklasse, door zich consequent te specialiseren in hun eigen individuele vakgebieden en expertisegebieden. In een wereld van verandering komen veel kansen. AGM Group en onze groepsmaatschappijen stellen ons in staat de beste diensten te leveren die onze klanten en klanten verwachten en verdienen.

Voor meer informatie www.gersonrelocation.com

Voor meer media-informatie kunt u contact opnemen met:

Mark Costa-Rising
AGM Group, Sales en Marketing Director
+44 77 6990 5120 mcr@agm.group

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap