skip to Main Content

Wereldwijde leveranciers

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Ons zorgvuldig geselecteerde wereldwijde netwerk van de best beschikbare servicepartners wereldwijd stelt ons in staat om de hoogste standaard van service en flexibiliteit te garanderen

  Wij zijn niet gebonden of beperkt tot een eigen kantoormodel. We kiezen ervoor om de beste providers te selecteren en samen te werken voor elke service op elke locatie. We zijn van mening dat dit ons in staat stelt om op elke locatie een hogere servicestandaard te bieden en concurrentie bevordert, zodat onze klanten de beste kwaliteit krijgen tegen de best mogelijke kosten.

  Een geverifieerd wereldwijd netwerk van de beste providers op elke locatie

  We zoeken en identificeren sinds 1961 de best beschikbare servicepartners op elke locatie om ons wereldwijde netwerk van goedgekeurde partners te creëren:

  • Immigratieadvocaten
  • Woning aankoop & verkoop makelaars
  • Inventarisatiemedewerkers, notarissen en huuronderhandelaars
  • Onderwijsconsulenten en scholen
  • Advocaten en belastingadviseurs
  • Verhuis- en opslagbedrijven
  • Ondersteuningsdienstverleners voor indiensttreding en opdrachten
  • Taal- en cultuurtrainers
  • Vastgoedbeheerbedrijven
  • Tijdelijke en permanente accommodatie

  We bieden een markt conforme en schaalbare service zonder prestatieverlies wanneer uw totaal volume aan activiteiten toeneemt.

  Meer dan één provider voor elke service op elke locatie

  Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan een eigen kantorennetwerk. Dit is mooi omdat het ons de mogelijkheid geeft om op elke locatie met de beste providers samen te werken. Het betekent ook dat we met meer dan één dienst kunnen werken op elke locatie, en dat is wat we doen. Dit betekent dat we voortdurend kosten en serviceprestaties kunnen vergelijken, wat betekent dat onze klanten altijd de beste service tegen de beste kosten krijgen. Het biedt ook het voordeel van meer flexibiliteit in piekperiodes en toch de kwaliteit van de dienstverlening en kostenbeheersing. Perfect!

  Bronnen, beoordelen, goedkeuren en beheren

  Met zoveel geweldige servicepartners is het belangrijk dat we onze relaties effectief onderhouden. Onze supply chain management stelt ons in staat om de continuïteit van de dienstverlening, wereldwijde naleving en controle van de kosten te waarborgen, omdat we voortdurend de lokale markten benchmarken en concurrentie op het gebied van diensten aanmoedigen. Ons team zorgt ervoor dat onze goedgekeurde partners voldoen aan het kernbeleid, de kosten worden beheerd en de servicenormen en prestatiedoelstellingen overtreffen.

  Uw favoriete regionale providers

  We begrijpen dat u relaties hebt opgebouwd met voorkeurspartners met wie u wilt blijven samenwerken. Dat is ook geen probleem. We kunnen uw favoriete regionale partners aan boord nemen als onderdeel van uw totale programma.

  Qualsys supply chain management technologie

  We gebruiken Qualsys-technologie waarmee we nieuwe potentiële partners kunnen toevoegen, ze door ons strenge selectie- en goedkeuringsproces kunnen leiden en ze vervolgens continu kunnen controleren.

  Geverifieerde servicepartners

  Onze wereldwijde controles voor de naleving van de leveranciersketen worden ondersteund door ons lidmaatschap van de volgende verenigingen en brancheorganisaties:

  Harmony Relocation Netwerk

  Een wereldwijd netwerk van verhuis- en relocatiepartners die moeten werken volgens ISO9001, ISO14001, ISO18001 en duurzaamheidsnormen. Gerson Relocation is mede-eigenaar van het netwerk.

  FIDI

  Een wereldwijd netwerk van verhuis- en relocationaanbieders. FIDI heeft de kwaliteitsnorm voor de industrie vastgesteld, waarvoor we het FAIM certificaat hebben.

  Eura

  Oorspronkelijk Europees gericht biedt Eura toegang tot een netwerk van gecertificeerde dienstverleners op het gebied van immigratie, tijdelijke huisvesting en relocatiebestemmingen over de hele wereld. Eura biedt ook opleidingen en kwalificaties.

  ERC

  Employee Relocation Council is een netwerk van wereldwijde aanbieders van verhuizingen, immigratie en tijdelijke huisvesting. In de VS biedt het toegang tot makelaars en binnenlandse verhuispartners. Het verzorgt ook certificaten en cursussen voor leden.

  OEV

  Organisatie Erkend Verhuizer gevestigd in Zoetermeer is de overkoepelende organisatie  voor Nederlandse verhuisbedrijven. De OEV  verzorgt een scala an trainingen en kwalificaties voor haar leden. Om enkele trainingen te noemen : taxeren van inboedels,  Export packer. Handyman, inboedelverhuizer, project verhuizer etc.

  IAM

  Een organisatie die toegang biedt tot doorgelichte en gespecialiseerde verhuis- en relocatiesaanbieders met Corporate Solutions Menu met een bijzondere nadruk op de VS.

  LACMA

  Een organisatie die toegang biedt tot gespecialiseerde verhuis- en relocatiesaanbieders voor de VS en met name Latijns-Amerika.

  Omni

  Een netwerk voor de elite verhuis- en relocatieaanbieders wereldwijd.

  Wilt u hulp bij het vinden van de best presterende aanbieders voor uw Global Mobility-programma? Bel ons voor deskundig advies.

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap