skip to Main Content

Gerson Relocation kondigen de overname aan van Dijkshoorn in Nederland

Gerson Relocation Ltd is verheugd aan te kondigen dat het de activiteiten en activa heeft overgenomen van Dijkshoorn Euromovers BV, een toonaangevende leverancier van verhuisdiensten gevestigd in Nederland.

De overname van het Dijkshoorn-bedrijf zal de Europese service- en ondersteuningscapaciteiten van Gerson Relocation uitbreiden, in overeenstemming met de strategie van het bedrijf om aan de behoeften van hun klanten te voldoen en het bedrijf in staat te stellen zich voor te bereiden op de exit van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie.

Met ingang van de sluitingsdatum:

 • Gerson Relocation BV, gevestigd in Nederland, zal een uitgebreid scala aan verhuis- en verhuisdiensten aanbieden aan haar klanten met verhuizingen van/naar en binnen de Europese Unie.
 • Internationale werkgevers in Nederland en de EU kunnen rechtstreeks boeken bij het kantoor van Gerson Relocation in Rotterdam en krijgen toegang tot het volledige aanbod van verhuis- en verhuisdiensten.
 • De service tussen Dijkshoorn en haar klanten op lokale en mondiale basis zal ononderbroken worden voortgezet en niet worden beïnvloed.
 • Gerson Relocation en Dijkshoorn agent partners zullen kunnen profiteren van een gezamenlijke UK-EU consolidatiediensten voor zendingen, evenals UK en NL OA/DA diensten voor verhuizingen en DSP.

Paul Evans, AGM Group Chairman & Russell Start, AGM Group Managing Director Commentaar; “We zijn enthousiast over het potentieel van deze complementaire combinatie van twee geweldige bedrijven, zowel Gerson Relocation als Dijkshoorn hebben een lange geschiedenis in het leveren van uitmuntende service aan klanten en klanten in hun respectievelijke verhuis- en relocatiemarkten. Samen zullen we de capaciteiten hebben om geïntegreerde pan-Europese verhuis- en verhuisoplossingen te bieden. We kijken ernaar uit om Dijkshoorn te verwelkomen in de familie.”

Denis Zonneveld, directeur, Dijkshoorn;   “In de nieuwe verhuis- en verhuisomgeving wordt het steeds belangrijker om onderdeel uit te maken van een grotere organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat Gerson Relocation de juiste partner is om het bedrijf en onze medewerkers vooruit te helpen en tegelijkertijd de erfenis van de naam Dijkshoorn te beschermen. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van de toekomstige groei.”

Eu and Great British flag blend together

Over Dijkshoorn

Dijkshoorn is opgericht in 1952 en is uitgegroeid tot een bekende naam in de lokale, Europese en internationale verhuismarkt, zowel in Nederland als wereldwijd, met hoogwaardige verhuis-, logistieke en magazijndiensten. Dijkshoorn brengt een zeer getalenteerde en ervaren medewerkersgroep mee die de klantervaring van Gerson Relocation zal versterken. Klanten van Dijkshoorn zullen profiteren van het feit dat het bedrijf toegang heeft tot grotere middelen en technologie, samen met de ervaring van Gerson Relocation in internationale verhuisdiensten.

Over Gerson Relocation

Gerson Relocation, opgericht in 1961, is een gespecialiseerd internationaal verhuis- en verhuisbedrijf, gericht op het bieden van ondersteuning aan zakelijke Global Mobility-functies en hun internationaal mobiele medewerkers. De service van het bedrijf stelt organisaties in staat om hun medewerkers eenvoudig en kosteneffectief over de hele wereld te verplaatsen. Kerndiensten omvatten; Verhuizen van huishoudelijke goederen, onkostenbeheer, verhuisservices  en programmabeheer. De servicepakketten van het bedrijf zijn beschikbaar ter ondersteuning van korte- en langetermijnopdrachten, permanente overdrachten, groepsverhuizingen, forfaitaire verhuizingen , afstudeerprogramma’s en verhuizingen van senior executives.

De focus van Gerson Relocation op het leveren van een onberispelijke ervaring aan de verhuizende werknemer zorgt voor betere prestaties van de werknemers en een hoger rendement op de investering van uw bedrijf in internationale opdrachten, evenals het verlichten van de druk op uw interne wereldwijde mobiliteitsoperatie.

Gerson Relocation Ltd is onderdeel van de AGM Group

Over AGM Group

AGM Group is een op logistiek en verhuisservice gebaseerde holding die, via investeringen en eigendom, het beheer en de levering van verhuis-, verhuis- en opslagoplossingen aan de commerciële, zakelijke en particuliere sector mogelijk maakt.

AGM Group-merken blinken uit door zich te kunnen concentreren en te leveren op hun unieke expertisegebieden. Ze hebben allemaal een sterke groepsbrede filosofie voor samenwerking, en het is de innovatie van deze samenwerking die er echt voor zorgt dat we ‘Samen sterker’ zijn .

Ga voor meer informatie naar: www.agm.group

Voor meer media-informatie kunt u contact opnemen met:

Mark Costa-Rising
AGM Group, Sales en Marketing Director
+44 77 6990 5120
mcr@agm.group

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap