skip to Main Content

Relocatie Technologie & Rapporteren

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Onze verhuissoftware zorgt voor een uitzonderlijke verhuiservaring

  We begrijpen hoe moeilijk het is om wereldwijde mobiliteitsprogramma’s te beheren. Om dit gemakkelijker te maken, bieden we toegang tot enkele van de krachtigste softwaretools voor verhuizingen die beschikbaar zijn om het initiëren, beheren en monitoren gemakkelijker te maken. Van communicatie met uw personeel tot budgetplanning, leveranciersselectie tot servicelevering en onkostenbeheer tot opslagtools. Onze softwareoplossingen voor verhuisbeheer maken uw hele wereldwijde mobiliteitsprogramma eenvoudig, duidelijk en gemakkelijk te beheren.

  Onze wereldwijde mobiliteitstechnologie

  Met onze technologie voor verhuisbeheer en rapportage kunt u onze selfservice-opties gebruiken voor het initiëren van zaken, het beheren, volgen van de voortgang en het rapporteren over de prestaties van uw verhuizingsprogramma. We bieden ook regelmatig evaluaties aan met uw accountmanager om de voortgang, kosten en planning voor de komende periode te bespreken.

  Initiëren, volgen en beheren van opdrachten

  Ons online verhuisportaal is ontworpen voor Global Mobility en uw verhuizende medewerkers. Het is flexibel en koppelt alles aan elkaar voor zichtbaarheid en controle over het programma. Of u nu zaken moet starten vanuit meerdere centra en de controle moet behouden, aspecten van uw programma moet beheren, processen moet automatiseren, de voortgang van zaken moet volgen of verslag moet uitbrengen over de prestaties van uw programma, wij hebben de Global Mobility-technologie-oplossing die u nodig heeft.

  Mobielvriendelijke applicatie voor het verhuizen van werknemers

  Uw verhuizende werknemer kan zijn verhuizing volgen, communiceren met zijn Relocation Manager, documenten uploaden en downloaden, toegang krijgen tot bestemmingsinformatie en handige gidsen en nog veel meer – allemaal vanaf hun bureau op hun mobiele apparaat.

  Uw medewerkers kunnen hun verhuizing volgen, registreren en hun verhuiskosten indienen voor verwerking en betaling via hun mobiele apparaat.

  Your employees can track their relocation, record and submit their relocation expenses for processing and payment via their mobile device.

  Onkostenbeheer en controle

  Onze onkostenbeheertool zorgt ervoor dat u precies weet waarvoor u betaalt en wanneer. U ziet wat uw budget is, wat u kunt bieden aan uw personeel en zorgt ervoor dat uw geld tijdens de hele verhuizing correct wordt gebruikt.

  Tool voor het beheren van forfaitaire verplaatsingen

  Als u uw medewerkers een vast bedrag geeft voor hun verhuizing, maar toch hun voortgang wilt volgen, dan kunnen wij u ondersteunen. Het bieden van een selfservice bezorgplatform en het beheren van de financiële aspecten van een verhuizing is eenvoudig met onze forfaitaire beheertools. We helpen uw assignees om de services te krijgen die ze nodig hebben, zonder onnodige uitgaven. Deze tools maken het hele proces van het beheren van uw fondsen een fluitje van een cent.

  Online video taxaties om het volume te bepalen

  We kunnen een van onze ervaren taxateurs op elk moment eenvideo  taxatie te laten uitvoeren met behulp van onze taxatie-app.

  Mobile Phone with virtual survey taking place

  Service coördinatie

  Onze verhuismanagers gebruiken onze verhuisbeheertechnologie om elke zaak te regelen, elk aspect van uw wereldwijde service te controleren en het samenbrengen van elke zaak die we beheren. Alles gecomprimeerd om u een eenvoudige en beknopte rapportage te bieden.

  Supply chain beheer

  We gebruiken ons Qualsys-technologieplatform om onze goedgekeurde partners wereldwijd te beheren. Middels identificatie tot goedkeuring en doorlopend beheer van kwaliteit en kostenbeheersing, zijn we in staat om continuïteit en de best beschikbare wereldwijde service voor uw bedrijf te garanderen.

  ISO 27001 gegevensbeveiliging

  Wij bieden u en uw medewerkers gemoedsrust met betrekking tot de privacy en veiligheid van uw gegevens. Ons complete informatiebeveiligingsbeheersysteem is ISO27001-gecertificeerd en we werken in overeenstemming met de GDPR-richtlijnen.

  Would you would like help digitalising your Global Mobility programme. Contact us today for expert advice.

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap