skip to Main Content

Premier VIP Verhuizingen en Relocatie

  Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

  EEN OFFERTE AANVRAGEN

  Het verplaatsen van uw meest senior medewerkers en VIP-verhuizingen

  Wanneer u de top 1% van uw bedrijf gaat verhuizen heeft u een verhuispartner nodig die een uitgebreide service kan bieden. Met onze uitgebreide verhuisservices kunnen wij u en uw behoeftes helpen.

  Wat is een VIP Move?

  Een VIP-verhuizing heeft meestal betrekking op de verhuizing van de meest senior werknemers van een bedrijf of sleutelfiguren. Deze VIP heeft vaak complexe behoeften die gespecialiseerde services vereisen. Een VIP-verhuizing wordt gekenmerkt, door VIP Move oplossingen die helemaal aansluiten op de behoeftes van de VIP en er sprake is van een uitzonderlijk responsieve service.

  VIP move

  VIP-verhuisdiensten voor Global Mobility-teams

  In de loop der jaren hebben we een reputatie opgebouwd van het verplaatsen van staatshoofden, BNérs en CEO’s voor ‘s werelds meest grootste en gerespecteerde organisaties. Onze VIP-service werd meer dan tien jaar geleden opgericht om een belangrijke klant in de financiële sector te ondersteunen die graag een VIP-beleid en bijbehorende service voor zijn eersteklas werknemers wilde implementeren. Sindsdien is het voortdurend verfijnd en aangepast en wordt onze VIP service ook door andere klanten gebruikt en gewaardeerd.

  Rolls_Royce_da_Presidência_(9684134369)

  De druk op uw Global Mobility-team verlichten

  VIP-verhuizingen kunnen zorgen voor een grote druk op uw Global Mobility-team, waardoor senior resources worden afgeleid van uw hoofdopdrachtpopulatie om technische en complexe vereisten aan te kunnen. Vaak gebeurd het dat gespecialiseerde veiligheids-, immigratie- en belastingpartners worden ingeschakeld. Wij bieden de oplossing.

  Over onze VIP-service

  Een VIP-service betekent niet alleen meer diensten aanbieden. We bieden een team van VIP-servicespecialisten, waarbij elke VIP behandeld wordt met individuele aandacht en met een focus op het bieden van flexibiliteit, responsiviteit, expertise en persoonlijke ondersteuning van een hoog niveau. Hieronder vindt u een overzicht van de onderdelen van onze VIP-service:

  • Ondersteuning met meer flexibiliteit om te passen bij drukke schema’s
  • Direct samenwerken met uw Global Mobility eindverantwoordelijke voor meer controle over budgetten en het project.
  • Een gedetailleerd verhuisplan en de aanwezigheid van belangrijke adviseurs die gespeciliseerd zijn voor de verhuizing van uw VIP.
  • Eeerste klas lokale ondersteuning en ons wereldwijde VIP-servicenetwerk
  • Vertrouwelijke en discrete service met NRI’s ,een hoger beveiligingsniveau en meer beschikbaarheid.
  • De aanwezigheid van specialistische opties. We hebben bijvoorbeeld geregeld dat interieurontwerpers huizen voor de intrekdatum kunnen inrichten, gedetailleerde kennismakingsbezoeken voor het gezin, vervoer van oldtimer auto’s , verhuizen van kostbare kunstwerken, lokale clubregistraties, persoonlijke beveiliging, chauffeurs, onderwijsspecialisten, reisboekingen en nog veel meer. De nadruk ligt op het afstemmen van de service op hun eisen en binnen het budget.
  • We werken samen met uw VIP’s eigen PA en fungeren ook als extra executive assistant voor DSP en verhuisdiensten tijdens de verhuizing.
  • Uitzonderingen en kostenbeheer worden efficiënt beheerd
  • Meer flexibiliteit, altijd 24/7 beschikbaar en zeer kort escalatie traject voor de meest responsieve service.
  • Innovatieve oplossingen, want elke VIP-verhuizing heeft uitdagingen die uniek en vaak complex zijn. We hebben de mensen die hier de oplossingen voor kunnen vinden.

  Het definiëren van een VIP-beleid en ondersteuningspakket

  Wij kunnen u helpen bij het opstellen van een VIP-beleid dat past bij uw bedrijf, past bij uw cultuur en dat past bij de behoeften van uw VIP en de omstandigheden. Het hebben van een VIP-beleid helpt u om te zien wie in aanmerking komt om gebruik te mogen maken van de VIP service.

  businesswoman-working-in-car-5LRQ6HU-web

  Ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde VIP-dienstverleners

  We hebben een netwerk van providers en specialisten opgezet die services leveren volgens de standaarden die uw VIP nodig heeft. Onze services bestaat uit exclusieve accommodatie, beveiligingsbedrijven, reizen, fine art verhuizen, conciërge en andere wensen die er mochten zijn.

  Gerson Relocation Premier-optie voor het volgende niveau in VIP-verhuizingen

  Er zijn verschillende niveaus van VIP. Voor uitzonderlijke vereisten bieden we een extra serviceniveau via het Gerson Relocation  Premier VIP pakket. Dit pakketbiedt next level-oplossingen voor de Premier VIP.

  AGM-Premier-logo

  Moet u wellicht anders denken over de manier waarop u uw meest senior level moves beheert? Laten we in gesprek gaan! Neem contact op met ons VIP-team voor advies.

  Geweldige klantervaringen beginnen hier

  Alles verliep vlot. Het organiseren van het verhuisproces bleek eenvoudiger dan we dachten.

  De heer MD verhuisde van België naar Singapore

  Absoluut briljante klantenservice door het Britse team!

  Dhr. H verhuisde van Londen, VK naar Amsterdam, Nederland

  Zeer behulpzaam en geduldig, zelfs toen de dingen ingepakt waren dat we er weer uit moesten!

  Mevrouw V verhuisde van Parijs, Frankrijk naar Genève, Zwitserland

  De bemanning was fantastisch, zeer snel, beleefd en punctueel.

  Mevrouw CJ verhuisde van Londen, VK naar Californië, VS

  Grey FIDI logo
  FAIM Logo Confirmation of Quality Assurance 2020
  Grey Harmony Logo
  Back To Top
  0 Shares

  Vul de onderstaande informatie in voor een verhuisofferte

  Vul het onderstaande formulier in met zoveel mogelijk details over uw verhuizing en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

   Error: Contact form not found.

    Gemiddelde klantwaardering:   4.8/5

    EEN OFFERTE AANVRAGEN

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap